Activitats a l’entorn de la diada de Sant Jordi

Activitats a l’entorn de la diada de Sant Jordi

 

49bd8b547ef08dc22b76ace42c2e4bdb_L

Propostes lúdiques, infantils i literàries del 22 al 30 d’abril

L’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro promou enguany la celebració de de Sant Jordi amb diverses activitats infantils, lúdiques i literàries, durant tota la diada i també en les jornades prèvies i posteriors, complementant així els tradicionals estands de comerços i entitats amb llibres i roses instal·lats al carrer.

Dimecres 22 d’abril a la Biblioteca Mercè Rodoreda (17 h), Revetlla de Sant Jordi, amb la presentació teatralitzada de la novel·la La sang és més dolça que la mel, de Josep Torrent (Premi Memorial Agustí Vehí). Tot seguit, lliurament de premis del 5è Concurs literari Cartes d’amor… o no!; i la mostra en públic del curtmetratge de promoció de la biblioteca creat per ah! estudi

Dijous 23 d’abril, 9a Trobada de Puntaires de Platja d’Aro (11-13 h); lliurament dels 14ns Premis de Batxillerat a l’Institut Ridaura (13 h) als alumnes del centre que van finalitzar amb èxit aquest nivell educatiu el curs passat; i a la biblioteca l’Hora del Conte (18 h) amb l’espectacle Poti, Poti de primavera; a càrrec d’ACTE (per a infants a partir de 4 anys), i entrega de guardons del 19è Concurs infantil de dibuix sant Jordi.

Divendres 24 d’abril, a la biblioteca (17 h), xerrada Viure de bon humor a càrrec del periodista i escriptor Carles Capdevila, i lliurament dels guardons del 15è Concurs literari per a gent gran. I darrerament, dijous 30 d’abril, també a la biblioteca (19 h) presentació de la novel·la La mainadera d’Eugène Bourmont, d’Esther Blanco (obra guanyadora del 26è Premi Literari Vila d’Ascó).


Activitats a l’entorn de la diada de Sant Jordi 2015

Lliurament dels guardons de diversos concursos literaris

Trobada de puntaires, l’Hora del Conte i Premis de batxillerat

Presentació de dues novel·les i xerrada amb Carles Capdevila

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.