5 ACTIVITATS LITERÀRIES A SANT FELIU

5 ACTIVITATS LITERÀRIES A SANT FELIU

 

600-LLIBRES

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “ADIÓS A LAS MARIPOSAS”
Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dijous 16 d’abril a les 20:00 h. a la sala de conferències del Monestir de Sant Feliu, EMAD (Entorn Malalts d’Alzheimer i Demències) i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, conviden a la presentació del llibre: “Adiós a la mariposas” de Secundino López Pousa (neuròleg), “un llibre útil i clar sobre les demències pensat per a famílies i cuidadors amb explicacions entenedores per a tothom”.  Junt amb l’autor hi assistirà el secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà.

500 MARIPOSAS

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE MIQUEL AGUIRRE
Aquest divendres 17 d’abril, a les 20:00 h. a la sala d’actes de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, presentació del llibre “Els morts no parlen”, de Miquel Aguirre, a càrrec d’Antoni Homs i Josep Murlà. Lectura de fragments amb l’actor banyolí Miquel Torrent.

500 AGUIRRE

 

VI CONCURS LITERARI DE CREU ROJA SANT FELIU-VALL D’ARO
El proper dissabte dia 18 d’abril a les 11 del matí tindrà lloc l’entrega de premis i obsequis per als participants, del “6è Concurs Literari de la Creu Roja”,destinat a les persones de més de 65 anys de tota la nostre demarcació (San Feliu de Guíxols, Santa Cristina i Castell – Platja d’Aro).L’acte es farà en un lloc emblemàtic, la sala d’actes Abat Canyelles del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Serà obert a tot el públic. Per mes informació ens podeu trucar a tel. 972-82.22.00.

500 CREU ROJA

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “GENT DE L’EMPORDÀ”
El proper dissabte dia 18 d’abril a les 19 h a la Casa Irla, presentació del llibre “Gent de l’Empordà” de Joan Armangué. Presentarà l’acte  Pere Albó, regidor de cultura. 27 relats que mostren el nostre capital humà, homes i dones empordaneses. Des de la llavor dels vells federals, amb Abdó Terrades i Narcís Monturiol al capdavant, fins als nostres dies, empordanesos de naixement o d’adopció representen l’alt nivell de la creativitat i compromís en els diferents àmbits de la cultura, la ciència i la vida social, cívica i política.  Al costat dels imprescindibles Dalí i Pla, l’autor retrata personatges molt diversos com ara Maria Àngels Anglada o Josep Pallach i altres noms implicats amb el territori, per la seva segona residència i/o la seva complicitat política i/o professional, com Ernest Lluch, Pasqual Maragall i Ferran Adrià. L’epíleg aplega un breu perfil d’empordanesos des de Josep Pella i Forgas a Josep Irla, així com dues reflexions sobre la societat empordanesa.

500 ARMENGUÉ

 

BUS GRATUÏT DE LA BIBLIOTECA PER ASSISTIR AL “MOT”
La Biblioteca Pública Octavi Viader de Sant Feliu fleta un bus gratuït a Girona per assistir, el dissabte 18 d’abril, a la Biblioteca Carles Rahola de Girona on, a les 6 de la tarda, dins del festival MOT, s’ha programat una conversa amb l’enunciat “Ciutats desfetes. València”,entre Rafael Chirbes i Joan Nogué. I a les 8 del vespre una altra anomenada “Ciutat en crisi. Atenes” entre Petros Màrkaris” i Imma Merino.
El festival MOT és un esdeveniment cultural dedicat a la paraula escrita que pretén aproximar els escriptors al públic lector a través d’un programa ambiciós que s’articula a l’entorn d’un eix temàtic anual i la participació d’autors de referència -nacionals i internacionals- en un format de taules rodones, conferències o diàlegs.  Inscripcions a la Biblioteca. Telèfon: 972324057 o bé al correu: biblioteca@guixols.cat

500 BIBLIOTECA

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.