5è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro

5è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro

 

da2cd1ae610e6e4c1d898a7552b7bbf8_L

Petites reproduccions de films, sèries i vídeoclips (fins al 18 d’abril)

Cinquena edició del Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, IC Media i el CAF. La participació és oberta a tothom fins al 17 d’abril de 2015, i proposa reproduir en tècnica lliure una escena, de no més de tres minuts, d’una pel·lícula o sèrie de televisió o védeoclip fàcilment identificable pel gran públic.

El jurat concedeix un 1r i 2n Premi (500 i 200 euros), i també hi ha un guardó del públic (150 euros), per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres presentats, dissabte 2 de maig al Centre l’Avenir Fanalenc (CAF) de Platja d’Aro. Com a novetat també es concedeix el Premi Especial Arocinema i un Premi Especial Cineclub Vuitimig (sense remuneració econòmica).

Participació limitada a una única proposta per concursant, allotjant-la a YouTube o Vimeo (enviant l’enllaç a miniremakes@arocinema.com) o lliurant-lo en mà (format MOV o AVI, en suport CD o DVD) a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro (de dilluns a diumenge 10-17.30 h ). El jurat el configuren tres persones vinculades al món del cinema i la cultura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.