15è Concurs de fotografia ecològica

15è Concurs de fotografia ecològica

 

c51186f7f6186766248f18bbb5eb8d45_L

Lliurament d’originals del 23 de març al 2 d’abril

La Biblioteca Mercè Rodoreda de Castell–Platja d’Aro (BMR) convoca la quinzena edició del Concurs de Fotografia Ecològica 2015, que enguany proposa com a tema els paisatges relaxants, de calma o tranquil·litat. Obert a la participació de tothom, el termini de lliurament d’originals s’ha fixat entre el 23 de març i el 2 d’abril a la mateixa biblioteca.Les obres participants s’exposaran del 9 al 30 d’abril a la biblioteca, període establert per a la votació popular de les millors instantànies entre els usuaris de l’equipament. Tot seguit, un jurat especialitzat escull les guardonades entre les imatges més valorades pel públic.

El lliurament de premis és el dissabte 9 de maig. S’estableixen quatre categories per afavorir al màxim la participació: de 5 a 8 anys, de 9 a 12 anys, de 13 a 16 anys, i majors de 17 anys. Les dues primeres tenen un únic premi de 80 euros, i les dues darreres de 120 euros. També hi ha modalitat de retoc fotogràfic digital, en una única categoria i premi de 120 euros.

La BMR també té vigent altres convocatòries cultuals, el 5è Concurs literari Cartes d’amor… o no!pdf– (fins al 28 de març); i properament el Concurs d’Scrapbook, el Concurs de projectes fotogràfics Educant la mirada dins el marc de les Segones Jornades Fotogràfiques de Platja d’Aro o el 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local. I per al públic infantil, de 3 a 12 anys, aviat també és convocarà una nova edició del concurs de dibuix Sant Jordi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.