III SALÓ DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I EMPRESA A PALAFRUGELL

Emprenedors, empreses, treballadors en actiu i en situació d’atur tenen una cita imprescindible els dies 12 i 13 de març a Palafrugell.

El Consell Comarcal del BaixEmpordà i l’Institut de PromocióEconòmica de Palafrugell, organitzen la tercera edició que es portarà a terme al Museu del Suro i a la Bòbila de Palafrugell, ambmés de cent llocs de treball, quarantatallers i ponències i quaranta-cinc expositors.

Amb el suport de diversos ajuntaments

L’objectiu principal del Saló és donar empenta al creixement i al desenvolupament del teixit empresarial, peçaclau en la generació de llocs de treball i en la recuperació de l’economia.

A l’edifici de La Bòbila de Palafrugell es trobaranespaisd’empreses expositores relacionadesamb la formació i l’ocupació, espaisd’assessorament per a persones en situaciód’atur i/o emprenedors/es, espaid’entrevistes per posar en contacte l’empresariatambpossiblescandidats per cobrirllocs de treball. Per altra banda, i comptant també amb les sales del Museu del Suro, es realitzarantallers, xerrades, experiències i conferènciessimultànies en diferentsespaison les persones en cerca de feina i emprenedorespodranrebreinformació, orientació i assessorament per part de diferentstècnics/tècniques de la comarca i experts en la matèria.

Per poder dur a terme el Saló, també s’hacomptatamb el suport de diversos ajuntaments, entitats i empreses del BaixEmpordà i de les comarques gironines, com sónl’Ajuntament de Begur, de la Bisbald’Empordà, de Calonge, de Castell-Platjad’Aro, de Palamós, de Pals, de Santa Cristina d’Aro, de SantFeliu de Guíxols, de Torroella de Montgrí, Nexes – Viverd’Empreses i Centre de Negocis de Forallac, les cambres de Comerç de Palamós i SantFeliu de Guíxols, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

Hi haurà un serveigratüitd’autobusos per assistir-hi

La programació de les activitats i mésinformació a www.baixemporda.cat i a www.ipep.cat .

Etiqueta del Saló per les xarxessocials: #SaloBE

Més informació:

Albert Costa
acosta@baixemporda.cat
Tel. 972 64 23 10

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.