Cap de setmana d’activitats a Sant Feliu de Guíxols

Cap de setmana d’activitats a Sant Feliu de Guíxols
10980738_10153119512373643_3988857354809846216_n
Aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols no tindreu temps d’avorrir-vos! Encara que Carnaval hagi acabat, les ganes de gresca no se’ns acaben!
Es realitzaran un munt d’activitats entre avui, Divendres 20 i fins Diumenge 22, per a tota la família.
Per començar, entre la matinada d’avui, Divendres 20, i demà a la nit, Sant Feliu col·laborarà amb la prestigiosa prova hípica “Le Centaure” que es durà a terme durant tot aquest cap de setmana.
El Dissabte 21, hi haurà una uriçada popular als Jardins Juli Garreta d’11 del matí a les 14 h. L’activitat inclou 6 uriços + copa de cava + llesca de pa per 6 € per persona.
ATENCIÓ, en cas de pluja es farà al cobert de l’Escola l’Estació!!!
També podreu gaudir de 10 del matí a 8 del vespre la “Botiga al carrer”, en la qual els establiments de tot Sant Feliu posaran les seves millors promocions i rebaixes al centre de la ciutat.
A les 5 de la tarda hi haurà un conta contes al carrer Sant Antoni en anglès a càrrec de Kids&us.
A més a més, també tindrà lloc a la Plaça del mercat de 9 del matí a les 14 h. , el mercat dels encants, el millor mercat de segona mà de la Costa Brava. I per si no en tinguéssiu prou, a les 20:30 h. hi haurà el concert de Steve Folk + Marlon Dean Clift al Bar l’Àncora, l’entrada és gratuïta (donació voluntària).
Una altra activitat:  a les 18,30 h., obrirem portes a la projecció del documental de Toni Martí “Costa Brava, la mirada del viatger”, amb assistència de l’autor. El documental ens descobreix, a través d’un ampli fons cinematogràfic, la seducció que va suposar la bellesa d’aquest paisatge des de finals del s. XIX fins avui. Per als més grans, és un record de la nostra infantesa que ens retorna al anys de l’inici del turisme. Per als joves, és un bocí del nostre passat històric més immediat.
Per últim, el Diumenge 22 està organitzada la 3a edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona de 8 del matí a les 14 h. Un repte de 210 km per vies verdes, que té 4 distàncies o curses per escollir:marató (42 quilòmetres), 30 quilòmetres, mitja marató (21 quilòmetres) o 10 quilòmetres. El recorregut es realitzarà íntegrament per la ruta del Carrilet,amb sortides des de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Castell d’Aro, respectivament, i amb arribada al passeig marítim de Sant Feliu de Guíxols. A les 6 de la tarda, podreu assistir al Teatre Auditori Narcís Masferrer per veure la representació de la versió lliure de la companyia “Impuls Associació Cultural” de Molins de Rei, de l’obra “Enemic Públic” de l’autor Henrik Ibsen, amb la direcció de Jordi Riera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.