Aquest diumenge, tercera edició de la Marató de les Vies Verdes

Aquest diumenge, tercera edició de la Marató de les Vies Verdes

 

logo

El diumenge 22 de febrer de 2015 és la data fixada per la 3a edició de la Marató de les Vies Verdes de Girona, que com l’any passat ofereix 4 distàncies o curses per escollir: marató (42 quilòmetres), 30 quilòmetres, mitja marató (21 quilòmetres) i 10 quilòmetres, amb sortides des de Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Castell d’Aro, respectivament, i amb arribada al passeig marítim de Sant Feliu de Guíxols. El recorregut de les curses es realitza íntegrament per la ruta del Carrilet.

  • Un repte de 210 km per vies verdes

Entre els atletes que tenim confirmats destaca Pep Sánchez, un esportista multidisciplinar (@Irontriax, triatleta i ultrafondista) que s’ha proposat córrer els 210 quilòmetres de les 5 maratons organitzades per les vies verdes de l’Estat espanyol durant el 2015: Madrid, Girona, Castelló, Tarragona i Còrdova.
Al web de la cursa trobareu el formulari d’inscripció i tota la informació necessària (característiques del recorregut, recollida de dorsals, etc.), a més d’un pla d’entrenament de 12 setmanes.
La prova està organitzada pel Consorci de les Vies Verdes de Girona i Diversport, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, Dipsalut, El Corte Inglés i Cobega. http://ow.ly/Jb78O

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.