CANVIS I PROGRAMACIÓ DEL CARNAVAL

CANVIS I PROGRAMACIÓ DEL CARNAVAL

 

RUA-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu El Carnaval 2015 de Sant Feliu de Guíxols es troba a una setmana vista per iniciar els seus actes amb la principal novetat centrada en el canvi d’itinerari de la Rua del divendres, una desfilada més redossada que s’endinsarà en la trama urbana, abandonant (el divendres) l’extens i fred passeig per sortir del port, passant pel carrer Colom, carretera de Palamós fins el giratori del carrer Comerç, Cúbias, Hériz, travessant la Rambla Generalitat i acabant al carrer Rufo, un recorregut experimental de 1.000 metres. L’organització considera que aquesta decisió permetrà facilitar aspectes organitzatius com, per exemple, els combois de retorn de les carrosses cap a les seves poblacions d’origen, reduir la durada de la mateixa i concentrar el públic.

PROGRAMACIÓ:

*Dissabte 7 de febrer
SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES

A LES 21.30 h.
Sopar popular de presentació del Carnaval 2015 i de Sa Majestat Carnestoltes (cadascú se’l porta) al Pavelló La Corchera. Durant l’acte, es farà la proclamació de les Padrines del Carnaval Ganxó. Després ball i festa amb Nouso
*Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval). Obertura de portes per preparar elsopar, a les 19.30 h.

*Diumenge 8 de febrer
CERCAVILA CARNAVALESCA
A LES 10.30 h.
Passada amb els Reis i Reines Carnestoltes i Percussió Ganxona per fer el traspàs de “La Bomba” a Sa Majestat Carnestoltes 2015.- Sortida: Plaça Monestir.
Tot seguit, concentració i cercavila amb les Colles de Carnaval Ganxones i Sa Majestat Carnestoltes 2015 per fer el repartiment oficial de cartells i programes del Carnaval 2015. L’animació anirà a càrrec de Pep Callau i la Cia. Pepsicolen. Sortida: Placeta Sant Joan – Associació de Festes Ganxones – COMISSIÓ CARNAVAL 2015

*Dijous 12 de febrer
VISITA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES ALS MÉS GRANS A PARTIR DE LES 16.00 h.  – Sa Majestat Carnestoltes 2015 visitarà l’Asil Surís, el Centre Sant Feliu Gent Gran i el Casal d’Avis de Tueda per desitjar un bon Carnaval als més grans.

CARNAVAL KIDS A LES 17.30 H. – Ball de disfresses infantil al Pavelló La Corchera. Animació a càrrec Kids Party Show.

FESTA DE DIJOUS GRAS – A PARTIR DE LES 22.00 h.
Festa i ball amb Hotel Cochambre i DJ Fauster al Pavelló La Corchera.

A LES 23.00 h.
Presentació i pregó inaugural de Sa Majestat Carnestoltes 2015. Pregó de les padrines del Carnaval 2015.- Les colles locals hauran de sol·licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap cas podran superar el nombre de participants inscrits. *Preu de l’entrada: 6 € sense consumició. – Associació de Festes Ganxones – COMISSIÓ CARNAVAL 2015

*Divendres 13 de febrer
PRESENTACIÓ DE COLLES

A LES 12.00 h.
Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua, pregó de Sa Majestat Carnestoltes 2015 al Pavelló La Corchera. Tot seguit Vi d’Honor a l’exterior del recinte.
Obertura de portes a les 11.30 h.

RUA DEL DIVENDRES
A LES 18.00 h.- Recorregut: sortida des del port, carrer Colom, ctra. Palamós, carrer Indústria, carrer Cubies, carrer Hériz i avinguda Canàries. Final a la cruïlla de l’avinguda Canàries amb el carrer Camís.

BALL DEL TONGO
A LES 23.30 h.-  Festa amb el Tour 40 Principals al Pavelló La Corchera. – A la mitja part (aprox. a la una de la matinada), lliurament de premis de la Rua. Atès que es preveu gran afluència de públic, s’habilitaran accessos per accedir més còmodament al recinte. Les colles participants a la Rua hauran de sol·licitar les entrades necessàries per accedir al ball, a un preu especial, que en cap cas podrà superar el nombre de participants inscrits. Obertura de portes a les 23.00 h. *Preu de l’entrada: 7 € sense consumició.

*Dissabte 14 de febrer
FESTA INFANTIL
A LES 11.00 h.
Festa de disfresses infantil. Espectacle de carrer, “Zeppelin”, de la Cia. La Baldufa.- Inici al Passeig del Mar, davant l’ajuntament. Tot seguit xocolatada popular. – Associació de Festes Ganxones – COMISSIÓ CARNAVAL 2015

*Diumenge 15 de febrer
DESPERTADA DE LA COLLA CARNESTOLTES A LES 6.30 h.
Sa Majestat Carnestoltes 2015 i la colla Els Frikis, recorreran els carrers de la ciutat per convidar a tothom a participar de la festa.

RUA DEL MATÍ – A LES 11.00 h.
Desfilada festiva de les colles de carnaval pel passeig de Sant Feliu de Guíxols.
Recorregut: carrer Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.

*Dimecres 18 de febrer
ENTERRAMENT DE LA SARDINA – A LES 20.00 h.

Seguici mortuori per efectuar l’enterrament de la sardina, amb sortida des del local de les colles fins arribar a la sardinada popular. Sortida des des local de les carrosses.

SARDINADA POPULAR – A LES 21.00 h.
Sardinada popular a la Plaça del Mercat, gentilesa de la Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols. Durant la sardinada hi haurà discomòbil, es farà el comiat de “Sa Majestat Carnestoltes 2015” i es lliuraran els premis especials a les colles locals. – * Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n – 972 82 00 51)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.