Carnaval de Sant Feliu de Guíxols Edició 2015

Carnaval de Sant Feliu de Guíxols Edició 2015

carnaval15

 

PROGRAMACIÓ DEL CARNAVAL DE SANT FELIU DE GUÍXOLS 2015

• Dissabte 7 de febrer
SOPAR DE COLLES i PRESENTACIÓ DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES
A LES 21.30 h.

Sopar popular de presentació del Carnaval 2015 i de Sa Majestat Carnestoltes (cadascú se’l porta) al Pavelló La Corchera. Durant l’acte, es farà la proclamació de les Padrines del Carnaval Ganxó. Després ball i festa amb Nouso

*Preu del tiquet: 2 € (inclou reserva de plaça i xapa del Carnaval). Obertura de portes per preparar elsopar, a les 19.30 h.

• Diumenge 8 de febrer
CERCAVILA CARNAVALESCA
A LES 10.30 h.
Passada amb els Reis i Reines Carnestoltes i Percussió Ganxona per fer el traspàs de “La Bomba” a Sa Majestat Carnestoltes 2015.- Sortida: Plaça Monestir.

TOT SEGUIT

Concentració i cercavila amb les Colles de Carnaval Ganxones i Sa Majestat Carnestoltes 2015 per fer el repartiment oficial de cartells i programes del Carnaval 2015. L’animació anirà a càrrec de Pep Callau i la Cia. Pepsicolen. Sortida: Placeta Sant Joan – Associació de Festes Ganxones – COMISSIÓ CARNAVAL 2015

• Dijous 12 de febrer
VISITA DE SA MAJESTAT CARNESTOLTES ALS MÉS GRANS A PARTIR DE LES 16.00 h.  – Sa Majestat Carnestoltes 2015 visitarà l’Asil Surís, el Centre Sant Feliu Gent Gran i el Casal d’Avis de Tueda per desitjar un bon Carnaval als més grans.

CARNAVAL KIDS A LES 17.30 H. – Ball de disfresses infantil al Pavelló La Corchera. Animació a càrrec Kids Party Show.

FESTA DE DIJOUS GRAS – A PARTIR DE LES 22.00 h.
Festa i ball amb Hotel Cochambre i DJ Fauster al Pavelló La Corchera.

A LES 23.00 h.
Presentació i pregó inaugural de Sa Majestat Carnestoltes 2015. Pregó de les padrines del Carnaval 2015.- Les colles locals hauran de sol·licitar les invitacions necessàries per accedir al ball, que en cap cas podran superar el nombre de participants inscrits. *Preu de l’entrada: 6 € sense consumició. – Associació de Festes Ganxones – COMISSIÓ CARNAVAL 2015

• Divendres 13 de febrer

PRESENTACIÓ DE COLLES
A LES 12.00 h.
Acte oficial de presentació de les colles participants a la rua, pregó de Sa Majestat Carnestoltes 2015 al Pavelló La Corchera. Tot seguit Vi d’Honor a l’exterior del recinte.
Obertura de portes a les 11.30 h.

RUA DEL DIVENDRES

A LES 18.00 h.- Recorregut: sortida des del port, carrer Colom, ctra. Palamós, carrer Indústria, carrer Cubies, carrer Hériz i avinguda Canàries. Final a la cruïlla de l’avinguda Canàries amb el carrer Camís.

BALL DEL TONGO

A LES 23.30 h.-  Festa amb el Tour 40 Principals al Pavelló La Corchera. – A la mitja part (aprox. a la una de la matinada), lliurament de premis de la Rua. Atès que es preveu gran afluència de públic, s’habilitaran accessos per accedir més còmodament al recinte. Les colles participants a la Rua hauran de sol·licitar les entrades necessàries per accedir al ball, a un preu especial, que en cap cas podrà superar el nombre de participants inscrits. Obertura de portes a les 23.00 h. *Preu de l’entrada: 7 € sense consumició.

• Dissabte 14 de febrer

FESTA INFANTIL

A LES 11.00 h.

Festa de disfresses infantil. Espectacle de carrer, “Zeppelin”, de la Cia. La Baldufa.- Inici al Passeig del Mar, davant l’ajuntament. Tot seguit xocolatada popular. – Associació de Festes Ganxones – COMISSIÓ CARNAVAL 2015

• Diumenge 15 de febrer
DESPERTADA DE LA COLLA CARNESTOLTES A LES 6.30 h.
Sa Majestat Carnestoltes 2015 i la colla Els Frikis, recorreran els carrers de la ciutat per convidar a tothom a participar de la festa.

RUA DEL MATÍ – A LES 11.00 h.
Desfilada festiva de les colles de carnaval pel passeig de Sant Feliu de Guíxols.
Recorregut: carrer Colom, Passeig dels Guíxols i Passeig del Mar.

• Dimecres 18 de febrer
ENTERRAMENT DE LA SARDINA – A LES 20.00 h.
Seguici mortuori per efectuar l’enterrament de la sardina, amb sortida des del local de les colles fins arribar a la sardinada popular. Sortida des des local de les carrosses.

SARDINADA POPULAR – A LES 21.00 h.
Sardinada popular a la Plaça del Mercat, gentilesa de la Confraria de Pescadors de Sant Feliu de Guíxols. Durant la sardinada hi haurà discomòbil, es farà el comiat de “Sa Majestat Carnestoltes 2015” i es lliuraran els premis especials a les colles locals. – * Venda anticipada d’entrades a l’Oficina de Turisme (Plaça Monestir s/n – 972 82 00 51)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.