Curs optimització webs d’establiments turístics

Curs optimització webs d’establiments turístics

 

6c4cb129ac90629cbefdd0ce672c7029_L

Oferta formativa de l’àrea de Promoció Econòmica · 20 i 22 de gener

 

Primer curs de l’any organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, Posició i optimització de llocs web d’establiments turístics, dimarts 20 i dijous 22 de gener (10-12 h) a les sales formació de l’espai cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro. A càrrec de Xavier Esteve, d’Ubika · Internet Consultors. Gratuït, amb inscripció prèvia 

La primera part de la proposta se centra en diversos aspectes generals: introducció al Google Adwords, creació i estructura d’un compte d’Adwords, i creació i configuració de campanyes, grups d’anuncis i anuncis. La segona, se centra en les xarxes de cerca: paraules clau, CTR, nivell de qualitat i coincidències; conversions i enllaç amb dades analítiques; rrientació geogràfica, per idioma o per dispositiu; tipus d’oferta i pressupost; extensions i eines d’ajuda; optimització de campanyes; i preus de la publicitat i facturació de Google Adwords.

Darrerament, en la tercera part es treballarà a l’entorn de les xarxes display: diferències amb la xarxa de cerca; orientació de les campanyes: sexe, edat, temàtica, interessos ubicacions; format i creació dels anuncis, segmentació i remàrqueting.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.