6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

 

500-PORTADA

2 ACTIVITATS INFANTILS A LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
Segons Informa Radio Sant Feliu El proper diumenge, 21 de desembre a les 10:00 h. a la Plaça Salvador Espriu hi haurà un taller infantil Arbre de Nadal a càrrec de l’Associació de Veïns de Vilartagues.
I una hora més tard, a les 11 del matí, espectacle de cançons infantils a càrrec dels Wonderful Kids organitzat per  l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

500 WONDEFUL

 

DIUMENGE ESPECTACLE DE LA XARXA
Diumenge, 21 de desembre a les 12 del migdia al Teatre-Auditori municipal Narcís Masferrer, La Xarxa presenta l’espectacle pe ra  tots els públics: Sol amb Lluna a càrrec del Grup Sgratta. “Què passaria si de sobte es trobessin el Dia i la Nit?. El sol veu les coses clares com la llum del dia, però a la lluna ningú no s’atreveix a enganyar-la…Així que junts s’explicaran una pila d’històries. Totes divertides i alegres com el dia, i també tendres i sinceres com la nit”.

500 SGRATTA

 

PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI EMPRESES 360° A LA CAMBRA
L’estudi “Empreses  sobre les necessitats d’assegurament de les empreses espanyoles” fou presentat a la Cambra de Comerç de Sant Feliu per Ferran Martínez Mendoza, director general territorial de MAPFRE a Catalunya. En aquest acte hi va participar, a més, Joan Puig, president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta entitat ha col·laborat amb MAPFRE en l’organització d’aquesta trobada. Després de les intervencions, va tenir lloc un productiu debat motivat pels resultats que es desprenen de l’estudi realitzat per MAPFRE, en què es varen intercanviar idees sobre la situació de la petita i mitjana empresa a Catalunya i el seu nivell d’assegurament.

500 CAMBRA

 

PREMI PER A L’EMPRESA MATELSAT DE SFG
L’empresa d’instal·lacions Matelsat, amb seu al carrer Canigó de Sant Feliu de Guíxols ha obtingut el primer premi a la qualitat en l’edició 2014 dels premis Canal+ i de l’operador de Satèl·lits SES corresponents a la Delegació Est. Amb aquest guardó s’ha distingit “la professionalitat i l’esforç realitzat per Matelsat per donar un servei de màxima qualitat als seus clients” i ha competit amb la resta d’empreses instal·ladores de tot Catalunya, País Valencià i Balears.
Sergi Moya, un dels socis de Matelsat, es va desplaçar fa uns dies fins a Peñafiel (Valladolid), per rebre, de mans dels directius de les dues empreses organitzadores, el guardó acreditatiu i el reconeixement junt amb les altres empreses guanyadores de la resta de delegacions a l’Estat Espanyol.

500 MATELSAT_

 

CONCERTS A L’ÀNCORA I A LA GOLETA
Atzavara presenta aquest dimecres, 17 de de desembre, al bar l’Àncora de la Plaça del Mercat, de les 19:30 h. fins les 22:00 h..concert de Julius Z. Strömberg (Suècia, indie/folk) & Navratilova (St. Feliu, cantant de folk de talent limitat).
El bar La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu de Guíxols, continua amb la seva programació estable de concerts i presenta el proper dissabte, 20 de desembre, a les  23:00 h. un concert de Loco Live  (Ramones Tribut / Blanes) a més de La Revuelta (Rock / Blanes). L’accés és gratuït.

500 GOLETA

 

C.E. DOJO SANT FELIU,  REPOKER DE COPES
Diumenge es va celebrar a Vilanova i la Geltrú el Campionat de Catalunya de karate infantil. El C.E. Dojo Sant Feliu hi va participar amb cinc competidors de diferents categories, kata infantil groc amb Victor Moreno, Kata infantil femení verd amb l’Aida Martínez  i kata masculí verd amb l’Oriol Mora que varen arribar a la final, on van perdre per una bandera quedant en segona posició i  l’Oriol Mora també va arribar a semifinals, quedant com a tercer classificat.
En l’apartat de kumite (combat) hi van participar en Victor Martínez a la categoria de + 55 kgs  marró i negre  juvenil ( 13 anys) i la Lidia Mora a la categoria a la categoria marro negre cadet femení. En Victor va arribar a guanyar 6 a 0 contra el seu rival a primera ronda, quedant segon classificat i perdent a la final per un punt de diferència. La Lidia també va realitzar una gran competició quedant classificada com a segona.
500 KARATE

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.