Votacions 2n Concurs d’Aparadors de Nadal

Votacions 2n Concurs d’Aparadors de Nadal

 

78468ad5288d433009367eeff5a5f3b3_L

 Fins al 18 de desembre a facebook per escollir vuit finalistes

 

Un conjunt de 20 establiments participen al 2n Concurs d’Aparadors de Nadal, convocat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Les composicions s’exhibeixen fins al 6 de gener, i més enllà de l’horari comercial, també resten il·luminades divendres, caps de setmana i festius (fins 22 h). Es concedeixen tres guardons: 500 euros (1r Premi), 300 euros (2n Premi) i 150 euros (3r Premi). El veredicte es farà públic a partir del 22 de desembre al lloc web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament. 

Enguany l’elecció dels guanyadors es fa en dues fases: la primera per votació popular a la pàgina de facebook municipal fins al 18 de desembre, on s’hi mostren tots els participants (aquí). Tot seguit, entre les vuit composicions més votades, un jurat designat per l’Ajuntament escull els premiats finals.

Participants: Amuletto, Bodega La Vida, BO3, Equivalenza, Essencials S’Agaró, Galerías Leo, Hair Lab, Javier Simorra, K2 Kustom Kulture, La Formentera, Línia Boutique, Mar Franc Dona, Mar Franc Home, Maverick Surf, Òptic d’Aro, Perfumeria Júlia, Perfumeria Minda, Platja Bebé, Ruta 66 Cal Motorista i Sapore di Te.

El concurs forma part del programa d’activitats de Nadal. Altres activitats són: concert amb la Coral de la Vall d’Aro, i Quina Freak i 3r Concurs Captuframeweb– (dissabte 21 de desembre), exposicions al Castell de Benedormiens (21 de desembre-6 de gener), 56è Pessebre Vivent de Castell d’Aro (21, 25, 26 i 28 de desembre; i 1, 4 i 6 de gener); Parc Infantil de Nadal –pdf(27 de desembre – 4 de gener), i la Cavalcada dels Reis de l’Orient (dilluns 5 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.