Activitats en favor de La Marató 2014

Activitats en favor de La Marató 2014

 

e99733dd28511f6c3374da0dd85253f3_L

Del 12 al 14 de desembre amb la participació de 22 entitats

 

Castell-Platja d’Aro es mobilitza, del 12 al 14 de desembre (pdf), en favor de La Marató de TV3 (web) amb un ampli ventall d’activitats amb la implicació de fins a 22 entitats i comerços locals, i amb el suport i coordinació de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Totes les propostes tenen com a objectiu recollir fons a favor d’aquest projecte televisiu solidari, dedicat enguany a les malalties del cor.  

El programa inclou activitats i propostes per a totes les edats: menús i àpats solidaris, sessions de massatges de reflexologia podal, presentació del Platja d’Aro Korfbal Club i un partit oficial de lliga, exhibició de lluita Lliure – wrestling, tie break de tennis o pàdel, caminada solidària, quina o un festival amb exhibicions de patinatge i de dansa del ventre i màster class de Zumba.

A Catalunya, una de cada quatre persones mor a causa d’una malaltia del cor, i són la primera causa d’ingrés hospitalari. Poden afectar a tothom, homes i dones de qualsevol edat, i fan perdre molta qualitat. Tot i que es van perfeccionant els tractaments i la tecnologia, el més important és actuar i avisar un equip mèdic quan hi ha símptomes que alerten que hi pot haver un problema al cor. En els últims 30 anys l’esperança de vida dels catalans ha crescut set anys, i el 60% d’aquest temps s’ha guanyat gràcies als avenços científics aconseguits en el tractament de les malalties del cor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.