Curs de cuina viatgera per a infants

Curs de cuina viatgera per a infants

 

ccf5f8b7fb8f83e1fb521e14320e7617_L

Ruta gastronòmica del 12 de desembre al 6 de març

Segon bloc temàtic de Jo també cuino! (pdf) per a nenes i nens de 3r a 6è de Primària, amb nou sessions divendres del 12 de desembre al 6 de març (17-18.30 h) a la Casa Lila de Platja d’Aro, que proposa descobrir la gastronomia d’Àsia, el Japó o Mèxic. Cal inscripció prèvia (20 euros) presencialment a la Casa Lila (10-13 h) o mitjançant el correu electrònic (places són limitades).

Com a novetat, aquest curs s’introdueixen diversos elements de cuina temàtica (terror, Nadal, Pasqua, English Day), de mercat i ecològica, i d’hàbits i bones maneres a taula. El tercer, i darrer, bloc temàtic del curs és Supercuina! (del 13 de març al 29 de maig). Organitza l’àrea d’Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

Les properes activitats per al públic infantil són les sessions d’animació infantil al carrer en els carrers comercials de Platja d’Aro (caps de setmana de desembre). A la Biblioteca M. Rodoreda (BMR) sessió de contes de Biblionadons (dissabte 13 de desembre), 15è Concurs de felicitacions nadalenques (fins al 13 de desembre) i tió de Nadal (dimecres 17 de desembre). A Castell d’Aro, Festa de Nadal (divendres 19 de desembre), exposicions al Museu de la Nina i col·lectives de Nadal al Castell de Benedormiens (21 de desembre-6 de gener) i Pessebre Vivent –pdf– (21, 25, 26 i 28 de desembre i 1, 4 i 6 de gener). El Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro, El Mar dels Nens, repeteix un any més –pdf– (27 de desembre-4 gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.