4 ACTIVITATS DE SFG + 4 IMATGES

4 ACTIVITATS DE SFG + 4 IMATGES

 

AG-600x250

PEDALADA SOLIDÀRIA DE CICLO INDOOR A SFG
Segons Informa Radio Sant Feliu Fa uns dies publicàvem la notícia de la participació de Jordi Extremera i Xavier Conchillo en un Ironman a Cozumel (Mèxic) que contenia un rerefons solidari i un objectiu concret com és el de recaptar diners per poder aportar al projecte de construcció del nou Hospital Sant Joan de Déu que tracta als nens malats de càncer.
També ens comunicaven que realitzarien algunes activitats que anirien anunciant i la primera se celebra aquest dissabte, 11 d’octubre, a les 11 del matí  a al complex esportiu de La Corxera de Sant Feliu, on es realitzarà una classe solidària de Ciclo Indoor. L’aportació (íntegre per a aquesta causa) és de 10 euros i cal fer les inscripcions a la recepció del recinte.

CICLO 500

 

X CONCURS DE TEATRE AMATEUR
Aquest diumenge a les 6 de la tarda al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer, segona representació del X Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols que anirà a càrrec de La Inestable Ceretana de Puigcerdà que presentarà l’obra “Políticament incorrecte” de Ray Cooney, amb traducció de Paco Mir i direcció de Xavier Piguillem.
Que fa una diputada socialista a la suite d’un ministre popular quan haurien de ser al Congrés negociant els Pressupostos Generals de l’Estat? Veieu-ho vosaltres mateixos…

TEATRE 500

 

42È  APLEC DE LA VERGE DEL BON VIATGE
Aquest diumenge 12 d’octubre, se celebrarà el 42è Aplec de la Verge del Bon Viatge que anualment organitza l’Associació d’Amics de l’Ermita i Paratge de Sant Elm amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ciutat amb els següents horaris i activitats:
09:30 h: Celebració de la Santa Missa a l’ermita.
-Concert a càrrec de la Coral del Monestir dirigida per Josep M. Garcia Plaja
-Exposició de treballs de Punt de Creu a càrrec d’Anna Casadevall.
12:00 h: Audició de sardanes amb la coble Vila de la Jonquera.
-Actuació de la colla Petits Ganxons (Col.labora agrupació Amics de la Sardana).
14:00 h: Arrossada Popular a benefici  de la restauració i millora de l’ermita al preu de 9 euros. Cal portar plats i coberts. Punts de venda de tiquets: Estanc de la Plaça Salvador Espriu, Ivan Decoració, Llibreria La Guineu, Isidre Ribera i Perruqueria Cebado.
17:00 h: Ball a càrrec del Trio Costa Brava.
Hi haurà sobretaula amb tortell i vi dolç, i en el transcurs de la tarda es farà el sorteig d’una Magnífica Quina. Matí i tarda servei de bar i entrepans.
Servei gratuït de bus Crurisa amb sortida davant de la Plaça del Monestir  a les 9:15, 12, 16 i 19 hores.

ermita 500

 

CURSOS DE L’AFOCO A L’ESCOLA D’ADULTS
L’Associació per a la Formació Continuada (AFOCO) a Sant Feliu informa dels cursos que s’imparteixen al Centre de Formació d’Adults (Centre  Cívic Vilartagues) i que són: Francès, Rus, Alemany, Història Contemporània, Geografia Social i Econòmica, Photoshop, Pinnacle i Català i Castellà (Instrumental).
MODALITAT DELS CURSOS:
Modalitat-1:  de novembre a juny) : 40 euros els socis i 50 els no socis.
Modalitat-2:  (de novembre a març): 40 euros els socis i 50 els no socis.
Per cada segon curs: 50 euros (socis i no socis).
Inscripcions els dijous 9, 16 i 23 d’octubre de 16 a 20h al Centre de Formació d’Adults de Sant Feliu.

AFOCO 500

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.