2 ACTIVITATS A LA CASA IRLA

2 ACTIVITATS A LA CASA IRLA

 

CASAIRLA-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Activitats per aquest divendres i dissabte a la Casa Irla corresponents a la nova programació Tardor-Hivern:

Divendres, 26 de setembre a les 22:30 h.
“Sotrac” en concert.
Sotrac és un grup format per gent de Llagostera i Sant Feliu de Guíxols, que va néixer fa 4 anys però que per diferents motius va haver d’aturar-se. Ara fa un any van decidir començar un projecte nou basat en un repertori propi (cada cop més extens), en l’auto-gravació i producció de les cançons, que poc a poc van sortint a la llum, i que proposa una música propera i positiva en català. Amb aquest projecte sota el braç, Sotrac ha començat a caminar gràcies al suport de la gent que els segueix a facebook, que escolta i es descarrega les seves cançons i que assisteixen als concerts que mica en mica se’ls van presentant. Gratuït.

Dissabte, 27 de setembre a les 18 h.
Presentació del llibre “2014″ de Josep Lluís Carod-Rovira
“El fracàs de la reforma de l’estatut i el tancament d’Espanya al reconeixement institucional de la nació catalana, l’al·lèrgia permanent a la diferència, així com la crisi econòmica, han fet prendre consciència al poble català que no hi ha futur millor que aquell que es basa en la sobirania nacional per aconseguir benestar i progrés, sempre per vies democràtiques.
A 2014, Carod- Rovira hi explica el pas de l’independentisme emocional, minoritari, a l’independentisme polític, majoritari, el camí que va del nacionalisme defensiu a la construcció d’un projecte nacional per a una societat moderna que es vol lliure i amb qualitat de vida. Aquí hi ha el full de ruta d’un poble camí de la seva llibertat”.

IRLA FACE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.