Fires XVI Jocantic i XVI Mercadisc

Fires XVI Jocantic i XVI Mercadisc

 

jocantic_portada-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu, Sant Feliu s’enfira un any més per rebre tots els col·leccionistes i visitants curiosos que vulguin venir a treure-hi el nas per trobar-hi, segurament, algun tresor que no s’esperaven.
Sota el títol de “Gaudeix d’un dia rodó”, ja s’han celebrat amb èxit les fires IX Paperantic, XV Iecsalis, IV Scrapmaniàtics, VI Fira Mediterrània de patchwork i la XXXII Fira del dibuix.

Dissabte 13 de setembre XVI Jocantic
Aquesta és un invitació a viatjar en el temps; concretament al temps universal de la infantesa i de les joguines que hi formaven part en cadascuna d’elles. La XVI edició de Jocantic us retrotraurà a un imaginari llunyà alhora que familiar i ben present, retrobant velles sensacions i fent-vos reviure els anys en què jugàveu amb la baldufa, la roda o els ninots amb què passàveu les tardes. Un viatje al vostre passat.
Lloc: rambla A. Vidal
Horari: de 10 a 20 h
Organitza: Joguetmaniàtics i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Diumenge 14 de setembre XVI Mercadisc
Una altra fira d’aroma tradicional, aquesta dirigida als melòmans i col·leccionistes de música en tots els seus formats (cassete, disc, vinil…) i èpoques. Un punt de reunió pels que us agrada buscar i rebuscar entre les rengleres i rengleres de discs, on segur hi trobareu la melodia que busqueu.
Lloc: rambla A. Vidal
Horari: de 10 a 20 h
Organitza: Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.