Mercat ecològic i artesanal al Puig, el primer dissabte de cada mes

Mercat ecològic i artesanal al Puig, el primer dissabte de cada mes
mercatecologic
El primer dissabte de cada mes als matins se celebrarà el Mercat Ecològic i Artesanal. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada pel Pla de Barris que es farà a la plaça del Puig, en un mercat on l’única condició és que tot ha de ser ecològic i natural.
S’hi trobaran productes ecològics com fruita, verdura, pasta fresca, ous, formatges embotits, xocolata, mel, melmelades de tota la vida i tot tipus de productes artesanals i ecològics.
La regidora del Pla de Barris, Dolors Ligero, indica que “el mercat pretén ser un reclam per dinamitzar el barri i animar a reedescobrir indrets i carrers emblemàtics de la ciutat”.
Les parades ecològiques se situaran al mig de la plaça del Puig i disposaran d’uns estands facilitats pel mateix Pla de Barris, que donaran una imatge homogènia al Mercat.
També es faran activitats complementàries per conèixer el món de l’ecologia, l’artesania, tallers de cuina, tastets, hort, xerrades, dinars a preus populars i espectacles per als més menuts, per tal de fer un mercat que tingui interès per a tota la família.
La primera trobada serà el dissabte 6 de setembre, de 9 a 14h, amb jocs per a la mainada, xerrades sobre nutrició, tastets ecològics i dinar popular per a tothom. Consulteu el cartell adjunt a aquesta notícia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.