CAP DE SETMANA POTENT DEL FESTIVAL

CAP DE SETMANA POTENT DEL FESTIVAL

 

FPF-FACE-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu Després de l’aclaparador èxit de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández Miró, amb les entrades exhaurides feia dies, el segon cap de setmana de Festival de la Porta Ferrada arriba més eclèctic que mai. Humor, pop, teatre al carrer i música a l’Espai Carmen Thyssen envaeixen Sant Feliu de Guíxols.

NADIE SABE NADA
NI BUENAFUENTE NI ROMERO
Espai Port

Divendres, 25 de juliol a les 22.30 hores
De 20 a 30 € (+ despeses de gestió)
Nadie sabe nada es defineix com “un espectacle teatral humorístic diferent cada nit”. Es tracta de portar el món de l’humor a l’apassionant camp de la improvisació i la interacció amb el públic. Nadie sabe nada parteix de l’extraordinària complicitat artística entre Berto Romero i Andreu Buenafuente, forjada durant tots els anys que porten davant les càmeres i en aquests moments en el late diari “En el aire” (La Sexta). Amb les seves pròpies paraules: “no podríem fer aquest espectacle amb ningú més”. Els dos coincideixen en aquesta apreciació.
Si t’agrada quan els dos parlen del que els passa cada dia, si ets fan del teatre d’humor però vols alguna cosa més, pensa que: Nadie sabe nada.

BELLE & SEBASTIAN
Espai Port
Dissabte, 26 de juliol a les 22.30 hores
28 i 38 € (+ despeses de gestió)
Premiats el febrer per la revista britànica New Musical Express per la seva “contribució excepcional al món de la música”, Belle & Sebastian són el paradigma d’elegància i dolçor en el món del pop. Influïts per l’estètica de la nouvelle vague, van irrompre a finals dels noranta amb discos històrics com If you’re feeling sinister (1996) i The boy with the arab strap (1998). I si aleshores es parlava d’ells com un preciosista grup de culte de Glasgow, poc menys d’una dècada després ja eren distingits per alguns mitjans com la millor banda escocesa de tots els temps. La mirada íntima, melancòlica i delicada del seu líder, Stuart Murdoch, ha marcat indubtablement el pop del nou mil·lenni i la lleialtat que els manifesten els seus seguidors és l’enveja de qualsevol grup. El seu pròxim disc, el primer que publicaran amb material nou de trinca des del 2010, està destinat a ser una de les grans notícies musicals del 2014.

COMEDY CORNER
L´HUMOR AL CARRER
Dissabte, 26 de juliol
Gratuït
19:00h – 22:00h  Plaça de Sant Joan
19:30h – 22:00h   Plaça del Mercat
Porta Ferrada crea un espai especial on l’humor és el protagonista. Inspirat en el Speaker’s Corner londinenc, Sant Feliu de Guíxols tindrà un espai on diferents monologuistes i la gent del carrer podran fer-nos passar una bona estona i explicar-nos la seva visió de la realitat.
El Comedy Corner seran dos espais a peu de carrer que funcionaran alhora i on els monologuistes convidats interpretaran els seus monòlegs intercalant entre els uns i els altres la participació dels espontanis que s’apleguin al voltant dels corners. Els dos espais comptaran amb la presencia de Pep Plaza, Dani Pérez i Eduard Biosca que estaran presentats per Andreu Buenafuente que els donarà la benvinguda.

EL CRÈDIT
Teatre Auditori Narcís Masferrer

Diumenge, 27 a les 18:30 i a les 21.00 h
Entrades exhaurides
En el nostre civilitzat món, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen, tornes a casa cap cot, pensant que les coses estan molt malament, que els temps han canviat, que el crèdit no flueix…Però pot ser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs a casa amb la cua entre les cames com un xaiet. Pot ser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu el que té la paella pel mànec i que, si no et dóna els diners, penses emprendre mesures de força, mesures realment potents. Res violent, valgui’m déu, això no, però avui, si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.
Una comèdia de Jordi Galcerán, dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per dos autèntics monstres com són Jordi Bosch i  Jordi Boixaderas.

MÚSICA A L´ESPAI CARMEN THYSSEN
DOLORS VIDAL, violoncel
Suite de Bach num.1
Espai Carmen Thyssen
Pl. del Monestir s/n
Dilluns, 28 de juliol a les 13.00 hores
A les dependències de l’Antic Palau de l’Abat (integrat en el conjunt monàstic de Sant Feliu de Guíxols) s’hi troba l’Espai Carmen Thyssen, que allotja exposicions temporals de primer nivell. En aquest espai, el festival programa un cicle  de quatre microconcerts amb música original per a instruments solistes, gaudint les pintures mentre sonen diferents peces musicals interpretades in situ per quatre professors de l’escola de música.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.