6 NOTÍCIES D’ACTIVITATS A SANT FELIU

6 NOTÍCIES D’ACTIVITATS A SANT FELIU

 

GEGANTS-WEB-600x250

XV TROBADA GEGANTERA DE SFG
Segons Informa Radio Sant Feliu Dotze colles geganteres de diversos punts de Catalunya es trobaran aquest dissabte, 14 de juny a Sant Feliu per celebrar la XV Trobada Gegantera que coincideix amb el 60è aniversari dels gegants de Sant Feliu.
A les 6 de la tarda es farà la plantada de gegants a la Plaça del Mercat. A les 7 s’iniciarà una cercavila pels carrers del centre que desembocarà al Parc de miquel Murlà on tots plegats faran la ballada final.
Les colles participants, a més de la de Sant Feliu seran les de Caldes de Malavella, Gavà, Llagostera, La Bisbal d’Empordà, Les Borges Blanques, Flaçà, Roses, Malgrat de Mar, Campdevànol, Calonge i L’Escala.

7è PELEGRINATGE DE SANT ELM
El proper diumenge 15 de juny se celebrarà el 7è Pelegrinatge de Sant Elm amb les següents activitats:
A les 10:40h. Servei gratuït de trenet turístic per pujar a l’Ermita de Sant Elm. La sortida serà des de la parada habitual del carrilet al passeig del Mar (davant dels gronxadors).
A les 12h. Sortida des de l’Ermita de Sant Elm acompanyant al pelegrí fins als Jardins Juli Garreta.
A les 14h. Arrossada popular als Jardins Juli Garreta. Cal comprar el tiquet anticipadament a l’Oficina de Turisme abans del dissabte 14 de juny a les 19h.
Preu 8€ (inclou amanida, arròs, postres i cafè). Cal portar: coberts, plat, got i beguda (si ho preferiu hi haurà servei de bar).
A les 16h. Havaneres amb el grup La Taverna del Xatrac i cremat per a tothom.
A les 18h. Animació infantil a càrrec de Jordi Tonietti.

AVANÇAMENT DE LA REVETLLA DE SANT JOAN
Enguany, per quart any consecutiu, la Comissió Revetlla Ganxona, agrupació de diverses entitats i associacions locals, amb el suport de l’Ajuntament, tornem a organitzar la revetlla popular de Sant Joan amb l’encesa de la foguera al Passeig de Sant Feliu de Guíxols.
Al migdia es recollirà la Flama del Canigó al Castellet de Perpinyà i es portarà fins a la ciutat. A partir de les 17.30h hi ha programades diverses activitats, especialment un sopar popular (que cadascú es porta de casa) per a 800 persones, cantada d’havaneres amb cremat i música en viu de revetlla al mateix Passeig del Mar.
Organitza: Comissió Revetlla Ganxona revetlla@ganxo.cat

VI FESTIVAL INTERNACIONAL DE CASTANYOLES
De l’1 a l’11 de juliol se celebrarà el Festival Internacional de Castanyoles sota la direcció de Teresa Laiz amb un curs intermedi i avançat de castanyoles i un altre de concert a l’ermita de Sant Amanç, una conferència a la biblioteca sobre la presència d’aquest instrument a l’Espanya colonial, , una master class de dansa barroca i la sisena trobada de castanyoles al teatre amb més de 20 artistes en escena entre altres.
Tota la informació sobre aquest esdeveniments la podeu trobar al següent web: http://www.teresalaiz.com/es/festival.asp i també a través del telèfon 636 73 93 77 al temps que les entrades per a l’espectacle es posen a la venda a l’Oficina de Turisme.

L’OBRA TEATRAL “PULMONS” TANCARÀ EL GUÍXOLS ESCENA
Ja es troben a la venda les entrades per l’obra “Pulmons”, que tancarà la programació del Guíxols Escena, escrita per Duncan Mac Millan interpretada per Pau Roca i Carlota Olcina programada pel diumenge 22 de juny a les 19h al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. El preu és de 12 euros o bé a 10 euros la reduïda que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme i una hora abans de l’espectacle.
En un moment d’ansietat global, terrorisme, canvi climàtic i inestabilitat política, una jove parella contempla tenir un fill. Si s’ho pensen massa, no ho faran mai. Però si no s’ho pensen bé, podria ser un desastres.
Volen fer-ho, basant-se en les raons correctes però… quines són les raons correctes?
I què serà el primer en destruir-se, el planeta o la relació?
Duncan Macmillan dóna veu, a través de dos personatges imperfectes però profundament humans, a una generació per a la qual la incertesa és una forma de vida.

MOLTA ASSISTÈNCIA AL BIRRACAT
El passat dissabte 7 de juny es va celebrar la 2a edició del BirraCat, la fira de cervesa artesana i d’autor feta a Catalunya, al Passeig del Mar a Sant Feliu de Guíxols.
A la fira hi van participar 8 productors de cervesa artesana i d’autor d’arreu de Catalunya, i dos establiments de restauració de la ciutat.
Els assistents van poder degustar més de 25 varietats de cervesa i també un assortiment de tastets gastronòmics, en forma de tapes ecològiques basades en antigues receptes catalanes, per part d’El Celler de Tritón i una selecció amb més de 10 tipus de montaditos i també pinxitos per part de la Cerveseria Hot Dog.
La Fira va ser un èxit d’assistència i ja cap les 6 de la tarda, es va poder gaudir d’un molt bon ambient i una notable presència de visitants en una fira plena fins al seu tancament, al voltant de les 10 i mitja de la nit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.