9 APUNTS D’ACTUALITAT I AGENDA

9 APUNTS D’ACTUALITAT I AGENDA

 

DONES-WEB-600x250

Segons Informa Radio Sant Feliu DONES GANXONES, DONES DEL MÓN
A
quest diumenge, 8 de juny es realitzarà la VI jornada de “Dones ganxones, dones del món”, una mostra de la diversitat social i comunitària de les dones ganxones. Aquesta jornada es durà a terme amb parades als jardins Juli Garreta de 10 a 13.00h. A les 11:30h. hi hauran actuacions i a les 12:30h. es lliuraran els premis del III concurs fotogràfic “Dones ganxones, dones del món”.
Segons el SIAD, “la invisibilitat de la dona és un dels majors obstacles a l’hora d’aconseguir la igualtat. No reconèixer l’aportació econòmica i social del seu treball és un dels factors de l’origen de la desigualtat i creiem que s’han d’incentivar les iniciatives i activitats que les facin visibles per anar creant una història més real, més igualitària”.

CONTINUACIÓ DEL PLE DE DIJOUS
Aquest divendres a les 20:00h. se celebrarà la continuació del Ple Municipal Ordinari que es va haver de suspendre el passat dijous amb el següent ordre del dia:
1.- Ratificació de la urgència de la sessió
2.- Aprovació definitiva del Pla de Millora Urbana de l’Alàbriga.
3.-  Aprovació provisional de la modificació de l’ordenació de les finques incloses en el SMU-16 Cala Sans dels previstos en el POUM de 2006.
4.-  Proposta d’aprovació de l’acta de les operacions de limitació entre els termes municipals de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro.
5.- Proposta de festes locals per l’any 2015.
6.- Aprovació del Pla Econòmic Financer 2014-2015
7.-  Moció que presenta el regidor d’ICV-EUIA-EPM per una reforma constitucional i la convocatòria d’un referèndum sobre la monarquia i per l’inici d’un procés constituent cap a la república.

RUTA DE LES CASES SENYORIALS
Aquest divendres, 6 de juny, “Ruta de cases senyorials” noucentistes de Sant Pol, amb Josep Amat. Dins el cicle de sortides “Passegem des del barri”. A les 10h davant la Casa Albertí per qui vulgui anar-hi caminant o a les 10.30h a l’aparcament de les Dunes de St. Pol (davant l’Oficina de Turisme). Cal inscripció prèvia a pladebarris@guixols.cat

CONCERTS A LA GOLETA
– Divendres 6 de juny, a les 23:00h, concert de Charada (Folk Eclèctic Duo / Bcn) +  Robert molina (Rock d’Autor / Figueres) + Mariona Roca & Joan Calsina (Poesia Musical / Vallès).
-Dissabte 7 de juny, a les 23:00h. concert de La Banda de l’Agonia (Rock & Metal / L’Escala) + Cactus (Rock Alternatiu / Bcn).

VISITA A LA FIRA D’ARRELS DEL VI
Aquest dissabte, 7 de juny, “Visita a la Fira Arrels del Vi”, a Sant Martí d’Empúries. Sortida a les 11 h. des de la Biblioteca. Visita a la fira i degustació de vins, dinar, visita guiada a les ruïnes d’Empúries i tast de “Mulsum” (vi romà). Preu: 15 € entrada + dinar + desplaçament. Inscripcions imés informació a la Biblioteca.

FIRA DE LA CERVESA D’AUTOR
La segona edició de la fira local de la cervesa d’autor i artesana de Sant Feliu de Guíxols, Birracat, se celebrarà dissabte –des del matí fins al vespre– amb estands al passeig del Mar. El públic tindrà l’oportunitat de degustar les últimes novetats dels petits productors, i preguntar-los alguns dels secrets, combinacions d’ingredients o processos clau per a l’obtenció de cada varietat.

EXPO D’EL TALLERET AL PATI DE L’AJUNTAMENT
Del 2 al 15 de juny de 2014, Exposició de treballs dels alumnes de El Talleret de l’Art i de l’Oci al Pati de l’Ajuntament. Tècniques mixtes. Horari: de dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h. Diumenges de 10h a 14h. Entrada gratuïta. Organitza Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

CURSOS GRATUITS DEL PLA DE BARRIS
El Pla de Barris ofereix tres cursos gratuits per l’anualitat 2014-2015:
-Curs de Creació de pàgines web (inicial)
-Curs de creació de pàgines web (avançat).
-Curs de tractament de la imatge.
Estan dirigits a persones en atur i/o nous emprenedors. Si estan empadronades o amb negoci en l’àmbit de Pla de Barris tenen preferència de plaça.
Període d’inscripcions: del 9 al 21 de juny a l’ Oficina de Pla de Barris, carrer Penitència,10 en horari de 10 a 13h. Per més informació truqueu al 972.32.70.19.

AGENDA ESPORTIVA
Dissabte, 7 de juny
Camp de Futbol de Vilartagues
Torneig de l’Amistat de futbol base
De 9,00 h. a 20,00 h.
Diumenge, 8 de juny
Camp de Futbol de Vilartagues
Torneig de l’Amistat de futbol base
De 9,00 h. a 20,00 h.
ALTRES
Dissabte, 7 de juny
Campionat de Catalunya de pesca , embarcació fondejada
Organitza : Associació esportiva de pesca marítima de Sant Feliu de Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.