SEGONA EDICIÓ DE “FEM DISSABTE!”, LATROBADA LOCAL D’ARTICLES D’OCASIÓ DIUMENGE 25 DE MAIG A LA PLAÇA DELS ESTANYS DE PLATJA D’ARO

SEGONA EDICIÓ DE “FEM DISSABTE!”, LATROBADA LOCAL D’ARTICLES D’OCASIÓ DIUMENGE 25 DE MAIG A LA PLAÇA DELS ESTANYS DE PLATJA D’ARO
Trobada d'articles d'ocasió · Diumenge 25 de maig
Trobada d’articles d’ocasió · Diumenge 25 de maig

Segona edició de Fem dissabte!, la Trobada Local d’Articles d’Ocasió, diumenge 25 de maig (8.30-14 h) a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (annexa a l’estació d’autobusos). Aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, substitueix el mercat de segona mà, que durant dos anys, en dues etapes diferents, s’hi havia celebrat un cop cada mes. El consistori en va suspendre la celebració ara fa uns mesosdavant les disfuncions que s’hi produïen i les dificultats d’aplicar-hi el reglament que el regulava (i que va també va ser derogat en un ple municipal).

Fem dissabte! Es planteja doncs, com una oportunitat perquè els veïns puguin donar igualment sortida –dos cops l’any, un a la primavera, i l’altre a la tardor- als estris vells o sense ús que puguin tenir acumulats en els seus domicilis.Només poden ser-hi presents persones físiques, majors de 18 anys, que constin empadronades al municipi amb un antiguitat mínima de 3 anys. La participació és gratuïta, però limitada a 50 places –per ordre d’inscripció-, i el període d’admissió finalitza el dijous 22 de maig (sol·licituds a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro).

La trobada coincideix en el mateix lloc i horari ambla Fira de Brocanters de Platja d’Aro, que de la mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà, es repeteix, tot l’any, cada darrer diumenge de mes. En relació als mercat, es continua desenvolupant el mercat municipal, cada divendres(8-14 h), tot l’any a l’aparcament de la Masia Bas de Platja d’Aro, amb 160 parades amb una distribució equitativa de productes a la venda: artesania, bijuteria, sabateria, productes alimentaris, tèxtil i complements.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.