Fira a S’Agaró de pintura, vi i formatge

Fira a S’Agaró de pintura, vi i formatge
FIRA DE “PINTURA, VINS I FORMATGES” A S’AGARÓ
FIRA DE “PINTURA, VINS I FORMATGES” A S’AGARÓ

FIRA DE “PINTURA, VINS I FORMATGES” A S’AGARÓ DISSABTE 24 DE MAIG COM A PREÀMBUL DE LA CAMPANYA GASTRONÒMICA “FLAIRE DE VI”

De l’1 al 30 de juny es poden tastar diverses propostes culinàries de caràcter enològic

El proper dissabte 24 de maig, durant tot el dia, a l’avinguda central de S’Agaró, segona edició de la Fira S’Agaró, pintura, vi i formatge. La proposta ofereix la possibilitat de trobar-hi una gran varietat de vins catalans i de formatges artesans. El mercat també té una vessant més cultural, i s’hi combina la venda dels productes gastronòmics amb la mostra pictòrica de diversos artistes. La fira es desenvolupa com a mercat temàtic divulgatiu i itinerant, i les seves parades, amb aquests dos productes com a protagonistes, recorren tot Catalunya –ja se n’han celebrat més d’un centenar d’edicions-.

La iniciativa s’emmarca en el Maig Cultural 2014, que promou l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i que proposa una cinquantena d’activitats que tenen, com a fil conductor, la mostra pictòrica Platja d’Art (13 artistes exposen en els aparadors de 26 establiments) i la campanya gastronòmica El Menú de l’Art (obsequi d’una litografia de l’artista que hi exposa). També es pot gaudir d’una exposició permanent de tots els artistes participants al Club Nàutic Port d’Aro, fins al 31 de maig.

Alhora, la fira esdevé el preàmbul de la segona edició de la campanya gastronòmica Flaire de vi, organitzada per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. De l’1 al 30 de juny, deu restaurants i bars del municipi ofereixen tapes, tastos o menús complerts amb preus variats –de 4 a 28’50 euros- amb el vi com a protagonistai fil conductor –a copes o en ampolla sencera-: Bar Bona, La Torrada, Friends, La Tisana, El Remei, El Cafetó, Ivan, Sa Cova-NM Suites, Hits Box i Hotel Bell Repòs.

L’activitat del cap de setmana es completa el mateix dissabte 24 de maig amb la presentació del llibre Tu decides lo que comes, del Dr. Carlos Casabona a la Biblioteca Mercè Rodoreda (11 h), la 4a Diada del Joc a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro (16.30-16.30 h); i l’endemà diumenge 25 de maig amb la segona edició de Fem dissabte! Trobada local d’articles d’ocasió a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro (8.30-14 h), on simultàniament també s’hi fa la Fira de Broncaters de mà de l’Associació Els Encants del Baix Empordà. Abans no acabi el mes, el Maig Cultural també proposa el dissabte 31 de maig, la celebració del Mercat de Patchwork al nucli antic de Castell d’Aro (10-21 h), la Rua de Carnaval de Primavera a Platja d’Aro (17 h); i l’exposició d’obres del 6è Concurs de Patchwork al Castell de Benedormiens (caps des setmana i festius fins al 29 de juny).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.