6 NOTÍCIES, 5 IMATGES

6 NOTÍCIES, 5 IMATGES

 

AGENDA-123-600x250

55è APLEC DE PEDRALTA
Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge se celebrarà el 55è Aplec de Pedralta, que en realitat ja s’haurà iniciat el dia abans amb el IX Aplec Jove. Aquest esdeveniment popular l’organitzen conjuntament els ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols i el de Santa cristina d’Aro, comptant amb una programació similar en cada edició que preveu al matí, a Pedralta, el Concurs d’All i Oli i el de Rams i Conjunts de Flors Boscanes.
Havent dinat, a les 4 de la tarda, a Santa Escolàstica, per una banda el Campionat de Botifarra i, simultàniament, una festa infantil amenitzada per Fefé i Companyia que finalitzarà amb una xocolatada popular.
A 2/4 de 6, la tradicional cantada d’havaneres a càrrec del grup palafrugellenc  l’Empordanet on, a la mitja part, se servirà un cremat per als assistents.
L’organització recorda la prohibició d’encendre foc fora dels llocs degudament senyalitzats i condicionats. També recorda que la zona de Santa Escolàstica és privada i que els propietaris la cedeixen per a la celebració de l’Aplec, per la qual
cosa es demana respecte per aquest paratge i pel seu entorn.
A més dels dos ajuntaments, col.laboren en l’organització la Diputació de girona, l’Associació de Festes Ganxones i l’Associació de Comerciants Centre Ciutat.

PEDRALTA FACEE

BICICLETES PER LA INDEPENDÈNCIA
Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza 4 bicicletades de caire familiar, lúdic i reivindicatiu, de curta durada, dificultat mínima i destinada a tots els públics, totes amb inici al km.0 del carril bici de Sant Feliu, a la zona del Tinglado.
Aquest diumenge 18 de maig a les 10h s’iniciarà la primera “Passejada en bicicleta per la Independència” des del km. 0 del carril bici (Tinglado) passant per la Platja de Sant Pol i retornant al port.
Les inscripcions gratuïtes les podeu fer al correu electrònic passejadesbici@gmail.com o per whatsapp al 605617980 (Vicenç). Els menors de 16 anys hauran de venir acompanyats d’un adult.
La resta seran: 25 maig fins a Platja d’Aro; 8 juny a la Font Picant; i, acabarem diumenge 22 de juny fent la volta per l’Estany de Banyoles.
Aprofitem per comunicar-vos que el passat dissabte 10 de maig, van tenir lloc les eleccions al Secretariat Nacional de l’ANC. El dissabte 17 de maig es constituirà i presentarà formalment el nou Secretariat Nacional del qual en formaran part novament el ganxó Josep Albertí i la palamosina Eulàlia Gili.

PASSEJADES

 XXV TRIATLÓ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
Aquest dissabte se celebra a Sant Feliu la XXV Triatló organitzada per l’Aquàtic Club Xaloc. A més de la importancia i participación d’aquesta prova, can recordar que la carretera de Tossa tindrà restringit el transit durant unes hores. Quant als horaris, són els següents:
Matí : 11,00 h. Duatló Infantil
Tarda : sortides triatló: 14,45 h. –  16,00 h. – 17,10 h.

TRIATLÓ500

XIX TROBADA DE PUNTAIRES
Aquest diumenge, 18 de maig, des de les 10 fins les 14h. a la Rambla Vidal es farà la XIX Trobada de Puntaires de Sant Feliu de Guíxols, a la Rambla Antoni Vidal.
Una mostra de les tradicions artesanals de casa nostra que concentrarà un munt de puntaires vingudes d’arreu de Catalunya i que convida a presenciar la traça que tenen per elaborar puntes de coixí. Organitza: Associació de Puntaires Ganxones.

SONY DSC

ES BUSQUEN NOUS DISSENYADORS DE MODA
El Pla de Barris de Sant Feliu de Guíxols busca dissenyadors i dissenyadores de moda (roba, calçat, complements, etc),  per tirar endavant un dels seus projectes. El perfil es concentra en aquells nois i noies que s’estan iniciant en aquest sector i que desitgen comptar amb un espai on treballar,  exposar i vendre les seves creacions.
Les persones interessades es poden informar a l’oficina del Pla de Barris del carrer Penitència, 10 de Sant Feliu de Guíxols o bé al telèfon: 972 32 70 19.

DISSENYADORS

 FUTBOL I BÀSQUET  DEL CAP DE SETMANA

DISSABTE 17

Camp de Futbol “Josep Suñer”
9,30 h AD Guixols Aleví – Pals
Camp de Futbol de Vilartagues
11,00 h E.F. Sant Feliu  Aleví D – Palamós

12,30 h E.F. Sant Feliu  Cadet B – Juncaria
16,00 h A.D. Juvenil B – Cassà
Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h. Cadet Masculí A –  ?
10,30 h. Preinfantil masculí – Fontajau
12,00 h. Cadet masculí B – ?
16,00 h. Junior masculí A – Blanes
18,,00 h. Junior femení – Olot

DIUMENGE 18
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h A.D. Guixols B – Malgrat

Camp de Futbol de Vilartagues
11,00 h E.F. Sant Feliu. Aleví B – Olot
11,00 h E.F. Sant Feliu  Aleví C – Empordanenc
12,30 h E.F. Sant Feliu  Infantil B – Aro
17,00 h Vilartagues CF – Palafolls

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.