11 NOTÍCIES 9 IMATGES

11 NOTÍCIES 9 IMATGES

 

AGENDA200-WEB-600x250

OFERTES DE TREBALL
Segons Informa Radio Sant Feliu Ofertes del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
– Bar de Sant Feliu de Guíxols cerca cuinera. Feina per tot l’any
– Restaurant de Platja d’Aro cerca cuiner/a. Feina de maig a principis d’octubre
– Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca comptable. Feina per tot l’any
– Fusteria de Sant Feliu de Guíxols cerca col·locador. Feina per tot l’any
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobusos), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

QUIM NADAL AL CENTRE CÍVIC VILARTAGUES
Aquest dimecres 14 de maig a les 20’30 al Centre Cívic Vilartagues, Quim Nadal presentarà el seu llibre “Testimoni de càrrec: Vint anys al servei de Catalunya” dins el cicle “El país que volem” organitzat per Guíxols per la Independència, assemblea local de l’Assemblea Nacional Catalana.

10360357_10152540302190209_2773523772135015140_n

XERRADA SOBRE L’EMBARÀS A L’ESPAI LA MILANA
Xerrada gratuïta que tindrà lloc a Espai La Milana aquest dijous, dia 15 de maig, a les 20h  dirigida a dones embarassades, parelles i el seu entorn. La xerrada forma part de l’Espai d’embaràs, maternitat i criança que es vol impulsar des de La Milana amb el suport de la col·laboradora Noemí Carrera.

MILANA


CONCERTS A LA GOLETA
– Divendres 16 de maig – 23:30h – Entrada Gratuïta – Concert de Música d’Autor amb la banda de Joan Sordé (Bcn) www.facebook.com/events/298646270303315
– Dissabte 17 de maig – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de El Sistema Suec (Pop d’Autor / Olot) + Fi (Duet Robòtic / Valls) + Failovers (Rock Electrònic / Girona) www.facebook.com/events/540933679350587

154162_426608157408180_712115089_n

ACTE D’ICV-EUiA A LA BIBLIOTECA
L’acte central de la candidatura d’ICV-EUiA per les eleccions europees a Sant Feliu de Guíxols es farà el dia divendres, 16 de maig, a la Biblioteca Municipal, a les 19h, amb la presència de la candidata gironina Eugenia Pascual, dels diputats Joan Mena  i Marc Vidal i serà presentat pel regidor de la  coalició Joan Prat.
Per ICV-EUiA, es presenta Ernest Urtasun de cap de llista i en el segon lloc l’advocada Núria Lozano. En l’acte es plantejaran els principals objectius de la candidatura.

1503430_667387090000974_8564782069628119720_n

ESPECTACLE INFANTIL DE XARXA
Diumenge, 18 de maig a les 12 del migdia, al Tetre-Auditori municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, Xarxa presenta l’espectacle per a tots els públics: El llibre de la Selva, amb la companyia Veus-Veus
Explica les aventures de Mowgly, un cadell humà criat a la jungla, que té l’habilitat d’entendre i parlar els diferents llenguatges dels animals i que esdevé el senyor de la jungla. “El Llibre de la Selva” es una producció de la companyia Veus Veus, dirigida per Gabi Doz que presenta una adaptació força Fidel a la historia contada en el conegut conte de Rudyard Kipling. Jugant amb màscares aconsegueixen transformar  als actors en els diversos animals que apareixen a l’obra i que entonen cançons noves incloses per la companyia a través de les quals traslladen al públic a l’autèntica selva.

VEUS

CONCURS FOTOGRAFIA SIAD
Aprofitant la celebració de la VI jornada “Dones ganxones, dones del món”, el Servei d’Igualtat i Atenció a la Dona (SIAD) organitza el seu III concurs de fotografia.
Aquestes i altres activitats estan dins del Pla de Promoció de Polítiques d’Igualtat i es realitzen per fer visibles les dones, ja que la seva invisibilitat i el no reconeixement del seu paper en la societat són uns dels principals obstacles a l’hora d’aconseguir una igualtat real. Trobareu la informació en el seu Facebooc. Accés directe: https://www.facebook.com/siadsant.feliuguixols?fref=ts

III_Concurs_fotogràfic_SIAD_red_Copy

SEGONA MOSTRA DE VINS DE L’EMPORDÀ
Si sou fans dels productes ecològics i de proximitat i us agrada tastar el vi, aquest dissabte 17 de Maig se celebra la 2ª Mostra de Vins de L’Empordà a Sant Feliu : “Petits cellers, grans plaers”. De 12 a 2/4 de 2 podreu descobrir els vins naturals, la tendència més actual del món vinícola a l’Aula del Mercat Municipal. Preinscripció a Vins Caselles Viader del carrer Clavé. Preu: 10,00€. A la tarda podeu tastar les novetats dels cellers d’aquí, de la mà dels seus elaboradors, de 5 a 2/4 de 9 del vespre al carrer Clavé degustació amb copa inclosa: 5€. Col.labora l’Ajuntament de Sant Feliu.

CRÒNICA ACTE DEL GRUP OPINA-S
El passat 9 de maig unes 40 persones van assistir a l’acte que va organitzar Opina-S “Una Espanya i Europa Federal”, on es va comptar amb la presència del diputat al parlament de Catalunya Ferran Pedret, que també va presentar el seu llibre “Nosaltres els federalistes, Catalunya en una cruïlla”. Segons la nota dels organitzadors, “Ferran va explicar de forma clara i molt pedagògica en què consisteix el federalisme, amb frases tan brillants com que el federalisme és la unió en llibertat, el dret a la diferència sense diferència de drets i poder compartir i poder repartir, que el federalisme és suficiència financera (competència i recursos suficients) solidaritat i ordinalitat, o bé que no és la solució, sinó el mecanisme per trobar la solució”. Després es va obrir un torn de paraules on els assistents van tenir tot el protagonisme. Opina-S agraeix també la participació de Ferran i de les persones que hi varen assistir.

OPINAS

EL CADET- A DE L’ESCOLA DE FUTBOL CAMPIÓ
Aquest cap de setmana el Cadet A de l’Escola de Futbol Sant Feliu ha guanyat la lliga del Grup 5 de 2ª Divisió i aconsegueix l’ascens dos anys després de deixar-la, després de fer el punt que els faltava davant del segon classificat, el Caldes i ser campions a falta d’una jornada després de perdre només 2 partits en tota la Temporada. L’equip entrenat per David Gálvez i Riki Román va acabar guanyant el partit per 3-2 , tot i que van començar perdent amb un penal en contra a la primera part, i van arrodonir així un any on aconseguit 161 gols a favor i només n’han encaixat 30. Els campions, van lluir una samarreta commemorativa per fer-se la foto de record.

IMG_9462

EXPO DE COSTART I EL CARNAVAL AL S&S CAFFÈ
D’uns anys ençà diversos locals i establiments pertanyents a l’àmbit privat es van afegint a l’oferta cultural de la ciutat organitzant xerrades, visites, concerts i exposicions. Ara podem donar la bona notícia de la incorporació d’un altre d’aquests establiments com és el S&S Caffè del carrer Major, antigues dependències de la Seguretat Social, que ofereix el seu espai per a exposicions dels artistes ganxons. És tracta d’un ampli espai amb entrada de llum natural.
Aquest establiment va guanyar un dels premis del concurs d’aparadors del Carnaval-2014 i arrel d’aquest fet va néixer la idea de fer una exposició temàtica amb fotografies del Carnaval realitzades pel fotògraf ganxó Josep Costart, que romandrà en el local per atendre ala visitants que la vulguin contemplar i comentar, des del 27 de maig fins el 17 de juny.

COSTART

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.