OFERTES DE TREBALL I AGENDA

OFERTES DE TREBALL I AGENDA

OFERTES DE TREBALL
Segons Informa Radio Sant Feliu Ofertes del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
Hotel de Platja d’Aro cerca recepcionista. Dona a partir de 30 anys. Imprescindible català, castellà i anglès avançat.
-Empresa d’assegurances cerca comercial. Imprescindible experiència mínima d’1 any. Contracte mercantil.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca cambrer. Noi de 18 a 30 anys. Valorable experiència i coneixement d’idiomes.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca cuiner/a. Dona o home de 25 a 50 anys. Feina per tot l’any.
– Bar de Sant Feliu de Guíxols cerca ajudant de cambrer. Home de 18 a 40 anys.
-Restaurant de Llagostera cerca ajudant de cuina. Home o dona de 20 a 35 anys.
-L’ajuntament de Sant Feliu convoca concurs oposició lliure pel nomenament d’interinitat per urgència d’un/a auxiliar administratiu/-va per desenvolupar un programa de caràcter temporal per l’àrea de serveis econòmics, amb unes retribucions brutes anuals de 17.512,54€ i amb una jornada del 100%. La durada del nomenament d’interinitat serà fins a la finalització del programa i en tot cas fins al 31 de maig de 2015. Les persones interessades adreceu-vos al Servei d’Ocupació Municipal, al carrer Enamorats, al primer pis de l’estació d’autobusos Sarfa. Telèfon 972 32 70 33 per les primeres 5 ofertes, per la darrera trobnareu informació i les bases al web municipal: www.guixols.cat

DIJOUS VERÓNICA GARCIA PRESENTA LLIBRE
Verónica García Montiel, autora de l’obra “Quince días con Cenicienta” serà aquest proper dijous 10 d’abril, a la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols, per presentar la seva obra.
L’acte de presentació serà a les 19 h i anirà a càrrec de Marce del Río Muela i Montse García Ramon, que en llegirà alguns fragments. La llibreria Nobel, Espai Lector, col·labora en l’organització de l’acte.
Verónica García Montiel va néixer a Sant Feliu de Guíxols i aquesta novel·la, de gènere romàntic i editada per Erice, és la seva primera obra.
Ha participat en una antologia del gènere, “Ocho corazones y un San Valentín”, juntament amb autores de renom com Olivia Ardey.

XERRADA ESPORTIGA ORGANITZADA PER XALOC
Aquest divendres, 11 d’abril a les 19:00h a la Biblioteca Octavi Viader l’Aquàtic  Club Xaloc organitza  una xerrada esportiva amb els següents enunciats i participants:
Ergodinàmica. Estudi de la Marxa. La Biomecànica de la Marxa , aconseguir més rendiment físic, a càrrec del Dr. Eduardo Sánchez  Osorio, responsable metge d’ergodinàmica clínica, especialista en medicina esportiva.
Medicina Esportiva. Paràmetres de valoració en proves d’esforç , prevenció de lesions i rendiment  de l’esportista, a càrrec del Dr. Daniel Brotons, responsable de medicina esportiva Institut Metrad. I Sandra Sardina, dietista nutricionista.

CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 11 d’Abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de VOL MENOR (Pop – Folk / Calonge) + EL CANTAITOR (Rock & Blues / Bcn) + TRECE (Folk & Covers duo / Granollers) https://www.facebook.com/events/1489296027956972
Dissabte 12 d’Abril – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de Rock Ganxò amb NORD i PLEASE WAIT https://www.facebook.com/events/761766150551353

CONCURS DE TEATRE AMATEUR
Diumenge, 13 d’abril a les 18:00 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer la companyia Punt i Seguit Teatre de Terrassa, representarà l’obra escrita i dirigida per Eloi Falguera
“25 de gener”.
Terrassa, 25 de gener de 1939. Les tropes de Franco són a punt d’entrar a la ciutat. A dins, un petit grup d’actors es troba en una fàbrica abandonada on els ha citat el seu director. El que en principi sembla ser una simple comiat acabarà en un improvisat assaig de conseqüències imprevisibles. I és que, en definitiva, cadascun d’ells es troba atrapat a la ciutat per motius ben diferents.

LLIURAMENT PREMIS LITERARIS GENT GRAN
El pròxim dissabte 12 d’Abril a les 11:00h. al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols tindrà lloc el lliurament de premis i obsequis a tots els participants del 5è Concurs Literari de Gent Gran organitzat per Creu Roja Sant Feliu de Guíxols/Vall d’Aro. Esteu convidats a assistir a aquest acte entranyable.

PRIMERA CORRECAMINS A SFG
Aquest diumenge, 13 d’abril se celebra a Sant Feliu de Guíxols la “1a Correcamins, una marxa popular de BTT, Treking i Running. Volta llarga de 19 km i curta d’11 km inclou assegurança, avituallament i botifarrada.
El fons de la marxa anirà destinat en forma de donatiu per l’equip Xtreme Sports Sant Feliu de Guíxols nº 183 a Intermón Oxfam.
Més informació a: www.xtremesports-cat.blogspot.com

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 12 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h A.D. Futbol d’empreses. Bar Moreda – Vet. Bordils
Camp de Futbol de Vilartagues
09,00 h. E.F. Sant Feliu Prebenjamí C – Cristinenc
10,00 h E.F. Sant Feliu Benjamí B – Quart
10,00 h E.F. Sant Feliu PreBenjamí A – Monells
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví D – Cristrenc
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet B – Vilamalla

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
10,30 h PreMini Mixte – Masmitja

Diumenge, 13 d’abril
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h. A.D. Guíxols B – Maçanet

Camp de Futbol de Vilartagues
11,00 h.E.F. Sant Feliu Aleví B – Quart
11,00 h.E.F. Sant Feliu Aleví C – Pals
12,30 h E.F. Sant Feliu Infantil B – Palafrugell

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
16,00 h. junior Masculí B _ Cassanenc
17,30 h Senior – La Salle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.