OFERTES TREBALL, AGENDA I NOTÍCIES

OFERTES TREBALL, AGENDA I NOTÍCIES

Segons Informa Radio Sant Feliu Publiquem una gasetilla amb les ofertes de treball del SOM així com tres xerrades, dues notícies i l’agenda esportiva del cap de setmana:

OFERTES DE TREBALL
Ofertes del Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols:
-Empresa de Sant Feliu de Guíxols cerca un fabricant i muntador de conductes de climatització i ventilació.
-Restaurant de Platja d’Aro cerca un/a cuiner/a amb experiència.
-Bar- Restaurant de Platja d’Aro cerca un/a ajudant de cuina amb experiència.
-Bar- Restaurant de Platja d’Aro cerca un/a cambrer amb experiència.
-Bar -Restaurant de Platja d’Aro cerca un/a ajudant de cambrer.
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o truqueu al núm. de telèfon 972 327 033.
D’altra banda també es fa públic que per Decret d’Alcaldia de data 13 de març de 2014, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols va aprovar la convocatòria i les bases específiques per a la creació d’una borsa de treball per a cobrir necessitats temporals de personal de la categoria d’auxiliar administratiu/va (Grup C2), que es produeixin durant un període de dos anys, mitjançant concurs de mèrits amb prova pràctica. El correu electrònic de Recursos humans és: recursoshumans@guixols.cat

EL Dr. ANTONI BELTRAN RECUPERA VOCABULARI
Aquest divendres 21 de març a les 19:30h a la Sala d’Actes del Monestir, tindrà lloc una nova xerrada del cicle Salut i Societat. Amb el títol “Estrebades, revirades i espunyits… un vocabulari que no hem de perdre”, anirà a càrrec del Dr. Antoni Beltran Genesca (Metge de família de l’ABS de Sant Feliu de Guíxols).
Es tracta de la segona sessió del treball de recuperació de vocabulari mèdic popular que està duent a terme el Dr. Antoni Beltran. Es recordaran mots i expressions utilitzades popularment per referir-se a mals, estats de salut, remeis i malalties, amb l’objectiu de no deixar perdre un vocabulari col·loquial propi i genuí, emprat fins no fa gaires anys, i que actualment es troba en recessió o en clar perill de desaparició a favor de tecnicismes o castellanismes.
La presentació anirà a càrrec del Dr. Benjamí Pallarès, president del Col·legi Oficial de Metges de Girona. L’entrada és lliure i gratuïta

CICLE DE DEBATS MUNICIPALISTES
Sota el lema de “Un altre Sant Feliu és possible”, aquest divendres, 21 de març a les 19 h. al Centre Cívic Vilartagues de la Plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols, es portarà a terme la segona xerrada del Cicle de Debats Municipalistes que tractarà sobre alternatives a l’atur amb l’enunciat “Plans d’Ocupació i Cooperativisme” que comptarà amb la participació de Nuri Lozano, especialista en plans d’ocupació; Joel Ferrer, cooperatiu i J.Notivoli, economista (Iniciatives pel Decreixement).

ACTE PÚBLIC D’ERC
Aquest divendres a les 19:30 h. a la Casa Irla, Esquerra Republicana de Catalunya organitza un acte públic obert a tothom, que anirà a càrrec del vicesecretari general de Comunicació i Estratègia, Oriol Amorós, amb l’enunciat: “Votar és democràcia”.  

RECONEIXEMENT A PROTECCIÓ CIVIL DE SFG
L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols, va assistir a l’acte de celebració del Dia del Voluntariat organitzat pel Departament d’Interior de la Generalitat el passat dia 15 de març a Tarragona.
L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu varen rebre la felicitació de la mà del director general de Protecció Civil, Jordi Aurich, en presència del Conseller d’Interior, Ramon Espadaler.
Actualment hi ha 78 associacions i 881 voluntaris/es registrats al Departament d’Interior, gairebé el 40% d’entitats més que al gener del 2013, i hi ha 6 associacions més fent els tràmits al registre. Al gener de 2013 hi havia 57 associacions inscrites. A més, des de principis de 201,4 se n’han registrat 10 de noves.

LA DIPUTADA B. MONTALBAN VISITA “CURAR-SE EN SALUT”
Aquest dimecres 19 de març, la directora del Museu, Sílvia Alemany i el regidor Pau Casals han acompanyat a la Sra. Begonya Montalban en una visita per conèixer l’estat en que es troben les obres que s’estan duent a terme a la planta 4 del Monestir, on s’hi exposarà la mostra “Curar-se en salut” i s’hi ubicarà un espai per a congressos i jornades a l’antiga biblioteca, coneguda popularment com a Sala Abat Panyelles.
Begonya Montalban és farmacèutica de professió i des de 2010 és Diputada i membre de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya. Fa temps que segueix les activitats que es duen a terme des de l’Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals de la Universitat de Girona, el qual ha definit com un espai de reflexió i divulgació entorn la salut que fa una tasca molt important i necessària al territori. Amb la seva visita es referma el recolzament institucional i polític que té el projecte “Curar-se en salut”, que es té previst inaugurar a finals de juny de 2014. 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 23 de març
Camp de futbol “Josep Suñer”
09,30 h A.D. Aleví – Empordanenc
09,30 h A.D. PreBenjamí – Cristinenc
11,30 h A.D. Infantil – Llançà

Camp Municipal de Vilartagues
09,00 h E.F. Sant Feliu  PreBenjamí C – Palamós
10,30 h E.F. Sant Feliu  Benjamí B – Global
10,30 h E.F. Sant Feliu PreBenjamí A – Palafrugell
11,00 h E.F. Sant Feliu Aleví D – 4 vientos
12,30 h E.F. Sant Feliu Cadet B – Begur
16,00 h E.F. Sant Feliu  Juvenil A – Arenys
17:45 h E.F. Sant Feliu  Futbol d’empreses. La Pansa – Vet. Mont-ras

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h Mini Femení – Fornells
09,00 h Mini Masculí – Ceset
10,30 h PreMini Mixte – Vilafranc
10,30 h Preinfantil Masculi – L’Escala
12,00 h Cadet A – Torroella
16,00 h Cadet Masculí B – Llagostera
17,30 h Senior – Sant Narcís
19,00 h. Junior Masculí B – Montessori

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
16:00 h F.S. Sant Feliu – La Garriga
20,00 h Guíxols F.S – Blanda

Piscina Municipal
Lliga catalana de Natació amb aletes
Hora: a partir de les 14,30 h.
Organitza : Club Aquàtic Xaloc

DIUMENGE 23
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h A.D. Guixols B – Catalonia

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
17,30 h E.F. Sant Feliu Vilartagues – 4 Vientos

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Campionat de Karate escolar
A partir de les 10,00 h.
Organitza : Club Dojo Sant Feliu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.