OFERTES TREBALL I AVANÇAMENT AGENDA

OFERTES TREBALL I AVANÇAMENT AGENDA

Segons Informa Radio Sant Feliu Us acostem dues ofertes de treball i diversos actes que formen part de l’agenda de la setmana a Sant Feliu de Guíxols:

2 OFERTES DE TREBALL
El Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols cerca per a la seva Oferta d’Ocupació:
-Hotel de Platja d’Aro cerca un/a recepcionista d’hotel. Imprescindible nivell alt de francès i anglès.
-Restaurant de Sant Feliu de Guíxols cerca rentaplats. Dona de 25 a 50 anys.
Les persones interessades adreceu-vos a c/ dels Enamorats, 65-99 (1er pis Estació d’autobús Sarfa), Servei d’Ocupació Municipal, o bé truqueu al telèfon 972327033.

DIVENDRES ACTE DEL GRUP OPINA-S
El proper divendres, 21 de març, el grup Opina-S organitza un nou acte amb l’enunciat “El Futur d’Europa a les Nostres Mans”, al Centre Cívic Vilartagues, que anirà a càrrec Martí Duran, que ha estat un dels precandidats del PSC a les eleccions Europees i que és regidor de l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro.
És un acte obert a tothom en el qual es plantejaran diverses qüestions de l’actualitat política i de les eleccions europees.

CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 21 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert d’INGMAR KROONENBERG (Humorista Musical / Bcn) + BARTO LOPERA(Sabvina, Serrat i molts més… / Terrassa) + MAINE COON (Pop-Folk / Sitjes)
Dissabte 22 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de LEFKOSIA (Rock Alternatiu / Palafrugell) + SPIKS (Rock urbà / Santa Susana).

ESPECTACLE INFANTIL DE LA XARXA
El proper diumenge, 23 de març, al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, La Xarxa presenta l’espectacle per a tots els públics “En nou vestit nou” a càrrec de la Companyia Xip Xap.
“La història transcorre en una botiga de betes i fils. Amb tot el que disposen, explicaran una versió un pèl diferent del vestit nou de l’Esmperador, on es podrà comprovar que les coses sí que poden canviar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.