DOS ESPECTACLES INFANTILS A SFG

DOS ESPECTACLES INFANTILS A SFG

ESPECTACLE INFALTIL A LA PLAÇA DEL PUIG
Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest dissabte 8 de març a les 12.00h per celebrar el dia de la dona treballadora, Pla de Barris ha organitzat un espectacle de titelles a la Plaça del Puig anomenat “La caputxeta de sempre i per sempre”protagonitzada per una caputxeta i una iaia valentes que lluiten contra el llop.
Prèviament la regidora de serveis socials llegirà el manifest d’enguany. És una activitat gratuïta i oberta a tothom.

DIUMENGE, SOMIATRUITES AL MONTCLAR
El teatre del Centre Excursionista Montclar (C.E.M) comença la temporada de primavera  d’espectacles infantils, diumenge 9 de març, amb l’espectacle de contes i titelles “Somiatruites” de la companyia Inquiet Teatre.
Somiatruites és la història d’un nen que se li escapa el petó de bona nit per la finestra. L’alarma sona al país dels somnis. El seu rei envia als seus ajudants, els somiatruites, a una aventura per trobar aquest petó. Aquest viatge es converteix en tot un aprenentatge per aquests aventurers ja que no coneixen de què estan fets els petons. Aquesta és la història d’un nen i d’uns personatges fantàstics que, amb la recerca d’un petó, ens parlen de la importància que tenen els petits detalls, a favor de les relacions interpersonals. L’espectacle començarà a les 18h i té una durada de 50 minuts aproximadament.
La secció Espectacles continuarà la programació d’espectacles infantils el mes d’abril amb màgia i titelles El mes de maig, com sempre, un cop al mes, els diumenges tarda a les 18:00h.
Podeu consultar la programació d’espectacles i la resta d’activitats del Centre Excursionista Montclar al web www.cemontclar.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.