4 FLAIXOS CARNAVAL I 2 ACTIVITATS

4 FLAIXOS CARNAVAL I 2 ACTIVITATS

Segons Informa Radio Sant Feliu Anem actualitzant aquesta agenda d’activitats a mida que transcorre la setmana i incorporem a la foto de portada el treball que amb motiu del Carnaval ha realitzat l’Escola Albertí d’Art i Disseny al pati de l’Ajuntament. És una idea de Pilar Esteva desenvolupada per ella mateixa que restarà exposada com a imatge complementària del Carnaval, treball que es va oferir a realitzar en no haver-hi cap exposició en aquests dies. Segons la decoradora la idea d’un ninot fet amb garlandes va sortir fa anys pensant un aparador de carnaval per la botiga de la meva mare. Només era un sol ninot, i molt més petit. És un muntatge econòmic, senzill i molt vistós que va ser més complicat del que em pensava però tot i així en dues hores ho vam enllestir”.

MONTDELA DE CARNAVAL
Els dies assenyalats de Carnaval, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha programat un seguit de busos llançadora que facilitaran l’arribada a la Rua, així com la sortida de la mateixa al finalitzar. El preu del bitllet és l’habitual, 1.30 euros, i cada trenta minuts hi haurà un bus que anirà recollint els usuaris en els següents punts i horaris:
Divendres 28 de febrer
Per assistir a la Rua. Cada 30 minuts. A partir de 17.30h. fins 19.30h, pensat per arribar a temps i amb comoditat a la Rua.
-Itinerari Plaça d’Alabric/Asil Surís fins placeta de Sant Joan amb el següent recorregut: surt de plaça Alabric, puja a Mossos d’Esquadra, Rambla de Joan Bordàs, carretera de Girona (3 parades: Jaume Gras, Sant Adolf i Llibertat), i acaba a la placeta de Sant Joan.
-Per tornar (cada 30 minuts): a partir de les 20.30h. i fins les 22.30h..
-Sortida del carrer Gravina/Centre Cívic Tueda.
-Es pararà a: Avda. Canàries, Avda. Balears, Avda. Saragossa i parada dels Mossos d’Esquadra.
Diumenge 2 de març
En finalitzar la Rua, bus cada 30 minuts.
-La Montdela fa l’itinerari que faria normalment a excepció que no travessa el Passeig del Mar.
-Inici: plaça del Monestir i acaba a la Rambla de la Generalitat.
-Hora d’inici: 13:00h. i fins les 15:00h. cada trenta minuts.
Els descomptes habituals no són vàlids per aquests busos llançadora.

DESFILADA DE CARNAVAL A SANT POL
Aquest any el Carnaval pot tenir un punt d’inflexió en alguns aspectes, en els organitzatius hi ha hagut alguns canvis significatius però els components de la Colla del Carnestoltes (Uuhquexungus!) estan innovant i posant el llistó ben alt per a les properes edicions amb sorpreses que no es poden desvetllar però de les que varen deixar un tastet amb la presència pirata al sopar de colles entre altres.
Una que destaca és que el dissabte, a les 12 del migdia, al menys la seva carrossa, desfilarà pel nucli de Sant Pol i deixen una porta oberta a la possibilitat que la organització es pugui plantejar una continuació en properes edicions.

CARNAVAL GASTRONÒMIC
Fins el diumenge 2 de març a diferents restaurants de Sant Feliu, s’hi celebra el Carnaval Gastronòmic Ganxó ple d’imaginació. És l’època perquè els macarrons desfilin, us serveixin poció màgica de Ratafix, l’emperadriu Agripina us prepari les postres, els ous es disfressin de bolets, l’entrecot porti “traje de luces” , s’enterri la sardina en coca d’escalivada o que la graellada sigui de “Carn-estoltes”.
24 divertides i saboroses ofertes que trobareu als següents restaurants: Barcarola-Las Dunas, Ca L’Isern, Can Carreter, Can Julià, Can Nadeu, Can Noguera, Can Salvi, Casa Buxó, Cau del Pescador, Chic Bar, Club Nàutic SFG, El del Mig, Hot-Dog, La Carbonera, La Gaviota Bar Taverna, La Llar d’en Roca, La Locanda di Nonna Flo, La Pansa, La Proa, Marabú, Nit i Dia, Sant Pol, SQR Cafè, i la Taverna del Mariner.
D’altra banda del dimecres 26 de febrer al diumenge 2 de març coincidint amb els dies de més activitats carnavalesca tindrà lloc el Concurs d’ambientació Carnaval 2014, on hi participen diferents bars, cafeteries, restaurants i comerços ganxons, amb les categories de decoració i ambientació. Dins el Premi Popular, el públic podrà escollir el millor establiment de les dues categories votant mitjançant la pàgina a Facebook.
Ho trobareu als restaurants: El del mig, Butron Berria, La Cava, Can Noguera, Can Julià, Can Salvi, Can Nadeu, La Locanda di Nonna Flo, La Llar d’en Roca i La Pansa.
Als bars/cafeteries: La Bodeguita, S&S caffé, Rancho Far West, Cafeteria 4 vents, Centre Civíc Vilartagues, Centre Cívic Tueda i als comerços: Forn Ca la Nati, Electrollar, Es Mussol, La Coquette, Inquietud’s, Pastisseria La Vienesa i Boutique Lolita.
Més informació dels menús de carnaval i dels establiments participants al concurs a www.guixols.cat ,  al Facebook, i a l’Oficina de Turisme.És hora de gaudir del Carnaval amb tots els sentits.

XERRADA INFORMATIVA DE XARXA SOLIDÀRIA
Aquest dissabte, 1 de març a les 10 del matí, al carrer Hospital, 27 de Sant Feliu, Xarxa Solidària oferirà una xerrada informativa, per a la qual cal confirmar l’assistència.
El propòsit és  donar a conèixer les accions i països en els quals estan cooperant (El Salvador, Filipines, Moçanbic i Equador) i trobar persones que puguin estar interessades a col·laborar en algun dels projectes i, per tant, formar part dels grups de cooperació que organitzen. Contacte: info@xarxasolidaria.com Informació: www.xarxasolidaria.com

INFORMACIÓ INSTITUT SANT ELM
La direcció de l’Institut Sant Elm convida a tothom a les dues activitats que portaran a terme el proper mes de març en relació a la Preinscripció d’ESO 2014-2015:
-Sessió  informativa a les famílies: dimarts, 4 de març, a les 19h
-Jornada de Portes Obertes: dissabte, 8 de març, entre les 11h i les 13h

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.