ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA

ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA

Segons Informa Radio Sant Feliu Relació d’algunes activitats que se celebren a Sant Feliu aquest cap de setmana. Recordeu que les activitats i horaris del proper Carnaval 2014 les trobareu permanentment en l’apartat “Agenda” del nostre web www.rsf.fm .

L’INCREÏBLE HOME BALA A LA BIBLIOTECA
Aquest divendres, 21 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre a la Biblioteca de Sant Feliu de Guíxols es farà la presentació del llibre “L’ïncreïble home bala” que anirà a càrrec de Jon López de Viñaspre, autor de l’obra que també el comentarà amb els membres del Club de lectura.
L’increïble home bala i altres relats filosòfics” és un recull de contes que ens transporta a universos imaginaris, que amb una aparent quotidianitat ens mostra qualsevol angle del món i de la vida. Tot això escrit amb un traç senzill i profund, banyat amb una ironia i una saviesa naturals que el lector mai s’hauria atrevit a somniar.
L’obra, que forma part de la col·lecció de ficció que té en el seu fons l’Editorial Palamedes, una editorial en principi dedicada a difondre obres clàssiques de la filosofia universal, és un recull de contes que sota una aparent quotidianitat ens mostra qualsevol angle del món i de la vida.

CONCERTS A L’ATZAVARA
Els propers concerts a l’Atzavara (TZVR) abans de la bateria d’actuacions del Rock & Tapes són els següents:
Aquest divendres, 21 de febrer a les 21:30 h.: AUTISTIC YOUTH (Portland, USA, punk) + ZOMBI PUJOL (La Roca, punk, ex-Budellam).
Dimarts, 25 de febrer a les 21:30 h.: STAER (Noruega, Sludge-noise)+ HORACIO POLLARD (Suècia, experimental) + SKODNE KREK (Noruega, post-rock).
Divendres, 7 de març a les 21:30 h.: SONGSTORE (Bcn, pop) + LA DOBLE FILA (Bcn, rock)

CONCERTS A LA GOLETA
Aquest divendres, 21 de febrer, a les 23:00 h. “Mr. & Mrs. Jones” estrenen les seves noves cançons al bar La Goleta de les Galeries del Mar. El grup de Sant Celoni oferirà un concert de presentació dels seu primer treball de música en català que porta per títol “Ni quinze dies”. Vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=XzomE7_Oku0
El concert estarà compartit amb el cantautor Solé i Los Peces de Cristina.

IMATGES DE SANT FELIU (AFIC)
A partir d’aquest dissabte 22 de febrer, una tercera exposició fotogràfica se sumarà a les dues ja existents a les sales de l’Antic Hospital i que, com les anteriors, s’emmarca dins del actes commemoratius el 50è aniversari de L’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica.
Amb el títol de “Imatges de Sant Feliu”, membres de l’AFIC Guíxols fan un repàs de tota una sèrie d’activitats realitzades al municipi, bàsicament, en el darrer any: des de diferents aspectes de la Festa Majora a la Cavalcada de Reis, passant per la Trailwalker, el Carnaval, Sant Jordi, etc.
Tant aquesta nova exposició, com la de la Nevada del 1963 (que va donar peu a la creació de l’AFIC) i la de 50 anys de Fotografia a Sant Feliu es podran visitar els dissabtes de 10 a 13 i de 17 a 20 hores i els diumenges de 11 a 14

TEATRE: “LA VISITA DE LA VELLA DAMA”
Aquest diumenge, 23 de febrer, a les 6 de la tarda, el Grup de Teatre Bell-lloch de Sant Pere de Ribes de 2014 representa l’obra: “La visita de la vella dama” de Friedrich Dürrenmatt, adaptada i dirigida per Joan Rosquellas.
Quan Clara Zahanassian, convertida en milionària, retorna a Güllen, tots els habitants li han preparat una benvinguda tan luxosa com la seva misèria els permet. El que pretenen, fent-li pena per la seva situació, és arrencar-li uns quants milions per posar de nou en marxa els seus negocis. “Us dono mil milions i al mateix preu compro la justícia”. La vella dama ha tornat per venjar-se i per plantar les llavors de la cobdícia. El poble, en un principi horroritzat, rebutja immediatament la proposta de la vella…però poc a poc tot Güllen anirà cedint a la temptació de la prosperitat. La visita de la vella dama és una faula cruel, profunda i d’una actualitat que fa esgarrifar.

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte, 22 de febrer
Camp de futbol “Josep Suñer”
Camp Municipal de Vilartagues
11,00 h E.F. Sant Feliu  Aleví A – Ca l’Aguido
12,30 h E.F. Sant Feliu  Cadet A – Sils
16,00 h E.F. Sant Feliu  Juvenil A – Mataro
17:45 h E.F. Sant Feliu  Juvenil B – Palamós

Pavelló “La Corchera”
Club Básquet Sant Feliu
09,00 h Mini Femení – Bescanó
10,30 h Mini masculí – Roses
10,30 h Preinfantil Masculi – Fontajau
12,00 h Preinfantil femeni – Vall d’en Bas
12,00 h. Premini mixte – Fornells

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
Club Básquet Sant Feliu
16:00 h Junior masculí A – Hostalric
17,30 h Senior masculí  – Bencriada
19,00 h. Sots 25 – Palafrugell
Diumenge, 23 de febrer

Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00 h A.D. Guixols C – La Salle
17,00 h. A.D. Guíxols – Mollet

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
10,00 h E.F. Sant Feliu de Guíxols Benjamí A – Vila Roja
12,30 h E.F. Sant Feliu de Guíxols Infantil A – Blanes

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
10,30 Cadet B – Sant Hilari
12,00 h Cadet A – Cassanenc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.