ACTIVITATS DIVERSES DEL CAP DE SETMANA

ACTIVITATS DIVERSES DEL CAP DE SETMANA

CONCERTS TZVR
Segons Informa Radio Sant Feliu Divendres, 17 de gener, a les 21:30 h. al local TZVR de la carretera de Palamós de Sant Feliu (zona escorxador) concerts de Dos Piedras (BCN, Rock psicodèlic/stoner) + Ccataplàusia (BCN, lo-fi). Donatiu d’accés: 5 euros.

XERRADA DE LA CUP GANXONA
Aquest dissabte, 18 de gener, a les 18:00 h. al Centre Cívic Vilartagues, els integrats de la CUP (Candidatura d’Unitat Popular) de Sant Feliu de Guíxols organitzen una xerrada al voltant del conceptes unitat popular i municipalisme combatiu.
Es comptarà amb la presencia de companys amb experiència d’altres municipis de la demarcació i de fora com ara Daniel Cornellà (regidor de la CUP de Celrà), Xevi Safont ( Regidor de la CUP de Mataró), Vicenç Hernández (membre de la CUP de Palamós) i Geòrgia Bonell (membre de la CUP Ganxona).

PRESENTACIÓ DE L’ARJAU DEDICAT A L’AFIC
La revista l’Arjau dedica el seu darrer número al 5è aniversari de la fundació de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica (AFIC) de Sant Feliu de Guíxols.
La presentació de la publicació tindrà lloc el dissabte, 18 de gener a les 6 de la tarda, en dos espais: al Museu d’Història (Monestir) i continuarà a les dependències de l’antic hospital amb la inauguració de les exposicions fotogràfiques i diverses projeccions, actes el els quals es comptarà amb la presència de l’actual president de l’entitat, Jordi Gallego, així com amb la dels antics presidents.

AQUEST DIUMENGE TEATRE AMATEUR
Aquest diumenge, a les 6 de la tarda, al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, en el marc del Concurs de Teatre Amateur, la companyia Casal Corpus Grup de Teatre de Barcelona representa l’obra “Lluny de Nuuk” de Pere Riera i dirigida per Montse Millà.
L’obra presenta una família completament escindida entre la realitat i les aparences, el passat i el present, el dolor i l’alegria, l’odi i l’afecte. Aquest clos familiar, reunit un dia de casament, exhibeix impúdicament les seves nafres: parelles fracassades, relacions patern-filials fallides, terribles secrets del passat, maternitats o paternitats frustrades, amb intrigues i lluites de poder en l’àmbit laboral.

AJUTS PER IMPLANTACIÓ DE NEGOCIS DEL PLA DE BARRIS
Pla de Barris de Sant Feliu de Guíxols ofereix  ajudes econòmiques a persones que volen iniciar el seu negoci al Barri del Puig i Eixample de Llevant.
Aquestes ajudes cobreixen el condicionament del local i part del lloguer així com la compra de mobiliari i maquinària, cobrint fins a un 50% de la inversió inicial i poden arribar fins a un màxim de 20.000€.
Us podeu informar a l’Oficina del Pla de Barris a la Casa Albertí, c. Penitència núm. 10 o bé trucant al telèfon: 972.32.70.19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.