GASETILLA PER EL CAP DE SETMANA A SFG

GASETILLA PER EL CAP DE SETMANA A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Gasetilla de notícies i activitats a Sant Feliu de Guíxols per aquest cap de setmana:

Divendres 13 de desembre
-El clúster de SFG ja és una realitat. A les 21h tindrà lloc al mateix local del C/Sant Adolf cantonada C/Huguet la inauguració de l’estudi creatiu Arttic. Serà obert per a tothom i podreu visitar les instal·lacions on 5 empreses de Sant Feliu de Guíxols desenvoluparan les seves tasques professionals.
-A les 23:00h al Bar la Goleta amb entrada gratuïta , concert de JORDI PELACH (Pop d’Autor / Sta.Coloma de Farners) + INGMAR KROONENBERG (Humorista Musical / Bcn)

Fins al divendres 13 de desembre
– Curs de sardanes “Avis i néts”. Al Centre Cívic de Tueda, cada divendres de les 18.30h a les 20h. Preu 5€. Informació: guixolssardanes@gmail.com i 650088083, a partir 19h (Laura Cervera).

Dissabte 14 de desembre
-Trobada de Plaques de Cava. De 9h a 14h davant el Museu de Plaques de Cava.
-Curs de defensa personal per dones S.A.F. De 10 a 13h. Més informació: igualtat@guixols.cat
-Storytelling: “A Christmas Story”. Explicada de contes de Nadal a càrrec d’Eva Vila, professora de l’escola d’anglès Helen Doron, de Palamós. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
-Birracat, fira de la cervesa d’autor i artesana. De 10h a 20h, a la Rambla del Portalet.
-Taller infantil d’ornamentació de l’arbre de Nadal. D’11h a 13h al carrer de la Rutlla. A càrrec de l’Escola de Costura 6970.
-Presentació del volum d’enguany dels Estudis del Baix Empordà (núm. 32) i de la web renovada de l’entitat (www.iebe.org). A les 19h al Museu d’Història de la Ciutat.
-Visita oberta als pessebres participants a la mostra de l’Asssociació de Veïns del Molí de Vent. A les 17h, sortida des del pessebre d’Avinguda Catalunya- Rambla Joan Bordàs.
-Concert de castanyoles a l’ermita de Sant Amanç. A les 17h.
-Bar la Goleta  23:00h  Entrada Gratuïta – Concert de MARiMUNTANYA (Rock Alternatiu / Bcn) + BÖNÖBÖ (Punk Rock / Cassà de la Selva)

Diumenge 15 de desembre
-64è Aplec del Montclar. Sortida a les 8.30h de la Urbanització Casa Nova. Durant el matí es farà el tradicional  pessebre de fang i es renovarà la senyera. Més informació: c.e.montclar@gmail.com
-A les 12 del migdia, al Teatre-Auditori municipal, Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, Xarxa presnta: ”Bambi, una vida al bosc” amb la companyia El Replà produccions.
Oferiran una adaptació lliure de la conegudíssima història de Felix Salten que explica la vida d’un petit cérvol, Bambi. Acompanyat del seu amic, el conill Tambor, Bambi fa noves amistats, coneix l’amor i pren consciència de les amenaces del bosc. Un espectacle per a tots els públics.
-Inauguració del Pessebre de la Porta Ferrada, amb la participació de les corals: Coral Salvador Espriu (coral casal d’avis Salvador Espriu, Colla Romaní (Parròquia Sant Joan de Vilartagues), Coral Cypsella (Centre Excursionista Montclar) i l’Escola Municipal de Música. A les 13h, davant del Monestir.

**Desembre 2013 i gener 2014**
-Campanya gastronòmica “La Cuina de l’Uriç”. A diferents establiments de la Ciutat.

Del dimarts 10 al diumenge 22 de desembre
-Mercat benèfic de 2à mà. Podreu trobar: bijuteria, roba, objectes d’antiguitat, articles de regal i curiosistats. De dilluns a dissabte d’11h a 14h i de 17h a 20h, diumenges d’11h a 14h . A l’antic Hospital. Organitza: Prograt Sant Feliu de Guíxols.

Inscripcions obertes per al curs d’introducció a la llengua anglesa
-Ja us podeu inscriure a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de SFG per al curs d’introducció a la llengua anglesa, adreçat a persones de més de 65 anys. Anirà a Càrrec de Lluna Porta i es farà amb un mètode d’aprenentatge de les llengues que desafortunadament al nostre país no està massa estès però que és el mètode més utilitzat arreu i que consisteix en començar l’aprenentatge de l’idioma per parlar-lo, abans de fer res de gramàtica. De manera que és més amé i els resultats es veuen en menys temps. Es comença el 10 de gener i dura fins a l’11 d’abril. Els divendres, de 15’30 a 16’30 h. de la tarda.  El preu és de 55 euros per trimestre. Per inscripcions, anant a la Biblioteca en persona, per telèfon (972 32 40 57), correu electrònic o facebook (http://www.facebook.com/bibliotecaguixols).

Fins al dilluns 30 de desembre
-Exposició Dani Duch : Fotografia de premsa 1979-2011. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Entrada lliure i gratuïta.

XIV MOSTRA DE PESSEBRES
Al Pati de l’Ajuntament
Del 3 de desembre a l’10 de gener
Horari: de dilluns a divendres de 8 a 15 h
Entrada gratuïta.
Organitza: Associació de Veïns Molí de Vent. Col•labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

-Ja es pot visitar l’exposició fotogràfica Josep Albertí a la planta baixa de la Casa Albertí. L’exposició, que té caràcter permanent, ha estat organitzada en el marc del Pla de Barris de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb l’assessorament del Museu d’Història i de l’Arxiu Municipal. S’han reunit 28 fotografies curosament seleccionades del fons del mateix pintor i del fons d’Alfons Hereu, gestionats a Arxiu Municipal de Sant Feliu de Guíxols, i també del Fons personal de l’il·lusionista Xevi, dipositat a l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Aquesta exposició és l’acta de cloenda per l’Any Albertí, durant el qual s’ha commemorat el centenari del naixement d’un dels pintors més carismàtics que ha tingut la ciutat. L’horari de visita a l’exposició serà de 10 a 13h, horari d’atenció al públic de les oficines de l’ Ajuntament situades a la mateixa Casa Albertí.

CENTRE ALBERTÍ D’ART I DISSENY, NOUS CURSOS
El Centre Albertí d’Art i Disseny ja disposa dels nous cursos a través dels quals es poden aprendre o bé millorar les diverses tècniques artístiques:
Curs de Pintura
Curs d’aquarel·la
Mandalas
Sanar a través de la pintura
Dibuix amb model al natural
Dibuix al aire lliure
Gravat
Fotografia
Autocad 2D
Dibuix 3D
Photoshop
Videoclips
Il·lustració
Titelles i Màscares
Aparadorisme
Per a més informació, truqueu al 616527971 centrealberti@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.