ACTIVITATS D’INTERÈS A SANT FELIU

ACTIVITATS D’INTERÈS A SANT FELIU

Segons Informa Radio Sant Feliu Us oferim un recull d’activitats, actes i cursos que se celebren a Sant Feliu de Guíxols  durant aquests dies
CONCERTS A LA GOLETA
Divendres 8 de noviembre a les 23h, concert de Josep Costa (Hangdrum solista / Girona) + Jaumet (Rock d’Autor / Montmelò). Accés gratuït.
Dissabte 9 de Novembre – 23:00h – Entrada Gratuïta –  Concert de MASH “Madamme Mustash duo” (Pop-Rock Acústic / Roses) + Bob & El Lladre (Folk-Pop versions en català / Manresa)
https://www.facebook.com/events/618591251537769
L’HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA
Dissabte 9 de noviembre, Storytelling, L’Hora del Conte en anglès. “Teddy bear can’t sleep”, a càrrec d’Eva Vila,
de l’escola Helen Doron. De 0 a 3 anys. A les 12h a la Biblioteca Pública Octavi Viader.
CAMINADA PER LA PAU
Diumenge 10 de noviembre, 29a Caminada de la Pau, a Solius. Tema d’enguany: “La pau (com la guerra) és un bumerang”. Organitza: Grup de Justícia i Pau de Sant Feliu de Guíxols. Informació a: www.parroquiesguixols.org
ESPECTACLE DE LA XARXA
Aquest diumenge La Xarxa presenta l’espectacle infantil “Racons, més enllà d’un viatge” amb Tanaka Teatre. A les 12h al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. Preu: 5€.
OPINA-S CONVIDA A UN DEBAT-COL·LOQUI
Opina –S convida a tothom a un debat-col•loqui sobre les retallades a les pensions, que tindrà lloc aquest divendres 8 de Novembre a les 20:30h al Centre Cívic de Vilartagues i que comptarà amb la presencia de Bartomeu Compte, Secretari General de CCOO de les Comarques Gironines, que explicarà amb detall com afectarà als pensionistes del present i del futur la reforma de les pensions que ha aprovat el PP.
CURS DE PRIMERS AUXILIS DE CREU ROJA
Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro anuncia que organitza un Curs de Primers Auxilis d’Assistència Sanitària de Nivell II que
s’iniciarà el 20 de novembre, els dimecres i divendres des de les 18:00 h. fins les 21:00 h.
Cal fer les inscripcions abans del 15 de novembre adreçant-se personalment a la seu de la carretera de Palamós s/n o bé trucant al telèfon 972 822 200 de 9:00 h. a 13:00 h. i de 15:00 h. a 19:00 h.
CURS DE SARDANES
Del divendres 8 de novembre al divendres 13 de desembre, curs de sardanes “Avis i néts”. Al Centre Cívic de Tueda, cada divendres de les 18.30h a les 20h. Preu 5€. Informació: guixolssardanes@gmail.com i 650088083, a partir de les 19h (Laura Cervera).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.