DIVERSOS CAP DE SETMANA A SFG

DIVERSOS CAP DE SETMANA A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Neteja Fons Marí) El diumenge, 6 d’octubre, es portarà a terme la jornada de Neteja del Fons Marí a SFG.
La carpa informativa i l’espai on es deixaran els residus estarà situada al port a tocar de la caseta de l’Escola de Vela del Club Nàutic.
Per a més informació, Fran de Piscis Diving 617 88 54 54
Des del Ajuntament prepararan, com a cada any,  begudes i entrepans per als voluntaris.
Espectacle infantil de La Xarxa) Aquest diumenge, 6 d’octubre, a les 12 del migdia, al Teatre-Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, La Xarxa presenta El Gat amb Botes. “Temps era temps. Un moliner tenia tres fills. Al germà petit només li deixa en herència un eixerit  gat, que digué al seu amo que l’ajudaria a  fer-se ric, només li havia de donar unes botes i confiar en ell.” Un espectacle per a tots els públics amb el grup Campi qui Pugui.
Fira de Pastisseria Creativa) Com ja havíem anunciat amb temps, per tal que les persones interessades s’inscrivissin en les seves activitats, aquest dissabte, 5 d’octubre es portarà a terme a Sant Feliu de Guíxols la primera edició de la Fira de Pastisseria Creativa amb el nom “Fira Dolç Vora el Mar”.
Durant la fira, tant professionals com a aficionats de la pastisseria podran gaudir de multitud d’activitats relacionades amb aquest mon.
La fira ofereix als assistents, la possibilitat d’adquirir els productes més innovadors per elaborar els millors dolços.
A més, el mateix dia de la fira s’impartiran els següents cursos de pastisseria a l’Aula Gastronòmica del Mercat cobert:
De 15 a 16 h-  Taller de flors Express (1 hora)
De 16.30 a 18.30 h  Curs de cupcakes decoratius amb motius mariners
I a la carpa de taller-demostracions a la mateixa fira:
De 17 a 18.30 h Taller de Termomix
Si ets aficionat a la pastisseria creativa, no deixis passar aquesta oportunitat i visita la I Fira de Pastisseria Creativa “Fira Dolç Vora el Mar” el dissabte 5 d’octubre de 10 a 19 hores al passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols- Costa Brava.
Organitza: Comtra-activa i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Informeu-vos de les noticies en aquests enllaços:
http://canalcocina.es/actualidad/noticias/i-feria-de-pasteleria-creativa-dolc-vora-el-mar-en-sant-feliu-de-guixols
www.facebook.com/firapastisseriasfg
Concerts a La Goleta) Divendres 4 d’octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta –  Concert JANAH CHEEN (Soul – R&B / Girona) + PEXSOMEBLUES (Blues / Girona).
Dissabte 5 d’octubre – 23:00h – Entrada Gratuïta –  Nit de Cantautors.
Dilluns 7 d’octubre – 23:45h – Entrada Gratuïta –  Concert MOUNT WHATEVEREST  (Glam rock – Piscodelia / Nevada – California – USA).
Acte de l’Escola Oficial d’Idiomes) L’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols celebra el curs 2013-2014 el seu desè aniversari. Entre les moltes activitats que es preveuen fer al llarg del curs (projeccions de films, festes populars…), en destaca la primera de totes, que és una conferència en defensa de les llengües a càrrec de l’escriptor en llengua basca i Premi Nacional de Narrativa 2009 Kirmen Uribe.
Aquesta activitat es porta a terme el proper divendres, 4 d’octubre, a les 7 de la tarda al Teatre Auditori Narcís Masferrer, amb entrada lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.