La Nit de la Guitarra Clàssica al Cicle de Música a la Capella

La Nit de la Guitarra Clàssica al Cicle de Música a la Capella

El proper dissabte 7 de setembre, tindrà lloc un nou concert del cicle Música a la Capella amb La Nit de la Guitarra Clàssica, a càrrec de Josep Manzano. Guitarrista gironí, Manzano és titulat superior pel Conservatori del Liceu de Barcelona i ha realitzat nombrosos concerts i enregistraments per a la ràdio i televisió, tant com a solista com formant part de formacions de música de cambra o conjunts instrumentals més nombrosos. Sovint és convidat a festivals internacionals de guitarra i de música, oferint concerts, màster classes o fent de jurat a concursos, el que l’ha portat a fer gires no només al nostre país, sinó també a diversos països d’Europa (Suïssa, Sèrbia, França, Itàlia, Alemanya, etc.) i Amèrica (Perú, Argentina, Mèxic). Té publicats tres CD’s com a solista, on hi ha primers enregistraments mundials, i dos a duet amb Xavier Ballesteros, guitarra flamenca i Carlos García Benítez, guitarrista clàssic anglès. Com a docent és professor de guitarra a l’Escola de Música del Gironès i com a organitzador és fundador del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava.

En aquest concert ens oferirà un recorregut per peces de caràcter popular dels darrers dos segles, des de danses de moda al XIX, com el vals o la polka, fins a temes de música pop, d’autors com Santana o Clapton, passant pel jazz o la música llatina.

L’entrada té un preu de 8€ i es pot adquirir anticipadament a l’oficina de Turisme (Pl. Monestir s/n), cada dia d’11h a 21h o bé el mateix dia del concert a partir de les 21h a La Capella de l’Antic Hospital, on a les 22h es durà a terme l’espectacle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.