GUIA PER LA FESTA MAJOR 2013

GUIA PER LA FESTA MAJOR 2013

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest any es disposa d’un web específic on es poden consultar tots els actes de la Festa Major i de la Festa Major Jove que és : www.festamajor2013.tk De tota mane us destaquem alguns actes, dades i variacions a tenir en compte:
DIMECRES 31 DE JULIOL
A les 20 h. Pregó al passeig de Mar a càrrec dels components de Percussió Ganxona.
A les 23 h. hi ha la mascletà d’inici gentilesa de l’Associació de Firaires. La pirotècnia encarregada del llançament és Vcente Caballer S.A. pirotècnia especialitzada en aquests tipus d’espectacles.
DIJOUS 1 D’AGOST
Programació habitual amb ofici solemne, concert, sardanes i balls.
Cal destacar la cercavila aquàtica, que compta amb molta participació.
DIVENDRES 2 D’AGOST
A les 19 h. hi ha un espectacle de carrer molt interessant. Wandering Orquestra  www.wanderingorquestra.com
DISSABTE 3 D’AGOST
L’acte principal és el Correfoc amb els Diables de Pere Botero. L’espectacle d’aquest any s’anomena “Foc a la corrupció”.
DIUMENGE 4 D’AGOST
El focs es retarden mitja hora. Es faran a les 23.30 h. a petició de la nova Associació de Restaurants Ganxons. La pirotècnia encarregada de l’espectacle, serà Pirotecnia Zaragozana.
Aquest any la fira serà força més curta respecte al 2012 i acabarà el 5 d’agost, diada en què es farà el descompte habitual en les atraccions.
S’ha reordenat la zona de xiringuitos de les entitats per facilitar la fluidesa de pas de la gent, ocupant la part central dels Jardins Juli Garreta i només la meitat de l’espai que s’ocupava fins ara. Hi haurà 9 entitats representades als jardins i 1 entitat a la zona fira (bàsquet).
També se celebra la Festa Major Jove (organitzada pel Consell Local de Joves de Sant Feliu de Guíxols) amb les següents activitats pendents:
Dimecres 31 de Juliol, a les 21 h: Sopar de colles a la Plaça Mercat.
Xaranga, en acabar el sopar a càrrec de Percussió Ganxona i diferents bars de la zona.
Dijous 1 d’Agost, a les 16 h. Concurs de botifarra al Salvament, inscripció gratuïta.  Organitza: Associació carnavalesca Uhh que Xungus.
Divendres 2 d’Agost, Concurs Uhh que música que organitza: Associació carnavalesca Uhh que Xungus.
Dissabte 3 d’Agost, a les 11 del matí: Exhibició de grafits, a les 18 h. Breakdance i concert a càrrec de Sanfefunk amb el projecte: L’amor no és l’òstia.(hip hop)
Diumenge 4 d’Agost, de 19-20h: Taller de polseres i de trenes als Jardins Juli Garreta (barraka Montclar). Organitza: Montclar.
Concert organitzat per JERC Guíxols

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.