Conferència d’un Lama del Tibet a SFG

Conferència d’un Lama del Tibet a SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Lama Tsering Rinpoche es un Lama del Tíbet que visita anualmente el centre  Drikung Treloknath Ling del carrer de la Rutlla nº 14 de Sant Feliu de Guíxols.
Per aquest motiu hem parlat amb la presidenta del centre, la guixolenca Nieves Martín, que ens anunciava aquesta conferencia que se celebrarà el  dimarts, 25 de juny, a les 20.30 h. al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols, amb el títol “Com aplicar l’amor i la compassió en la nostra vida quotidiana”.
Segons Nieves Martín, “estem vivint en una època difícil en la nostra vida diària i els valors de la humanitat estan disminuint a causa d’un canvi a nivell mundial”.
El sobreconsum, la rapidesa en la tecnologia i l’agressió en el camp dels negocis ens generen tensions i, en general, la societat, viu desconnectada dels valors innats que ens poden ajudar en el nostre itinerari vital”.
Considera que hi ha la necessitat d’aprendre de nou alguns mètodes, no solament de la nostra pròpia tradició o cultura, “sinó d’altres meravellosos mètodes de tradicions ancestrals, perquè la crisi externament i internament no està limitada a una cultura o a un país, els mateixos problemes toquen a cada ésser d’aquest planeta”.
Apte: per a tot tipus de públic.
Organitza: Centre Budista Drikung Treloknath Ling, C/Rutlla nº 14
Mes informació: telèfon 606888397
Podeu visitar el web: www.garchen.es
Aportació voluntària per sufragar despeses organització: 5 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.