Presenten un recurs al TSJC contra la clausura dels bars de Platja d´Aro

Presenten un recurs al TSJC contra la clausura dels bars de Platja d´Aro

Segons Informa Diari De Girona Els Serveis Jurídics de la Fecasarm han interposat, en nom dels dos empresaris de Platja d’Aro afectats pel tancament judicial dels seus bars, un recurs d’apel·lació contra la interlocutòria d’execució de sentència davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, sol·licitant al mateix temps una mesura cautelaríssima de suspensió de l’execució.
L’argument principal que addueix la Fecasarm davant l’Alt Tribunal és que considera injustificable que es mantingui el tancament d’una activitat empresarial basant-se en un escenari jurídic que no es correspon amb el real, atès que la sentència de l’any 2008 obliga l’Ajuntament a clausurar els locals afectats “perquè els mateixos no disposen de llicència”.
Segons la patronal dels locals d’oci nocturn, el fet que s’hagi acreditat a la jutgessa que tots ells disposen actualment de la llicència i del corresponent control inicial ha de comportar l’aixecament immediat del precinte executat i l’arxiu de les actuacions. També sosté en el seu escrit de recurs que la sentència ja va ser executada el 2009, motiu pel qual entén que no procedia tornar-la a executar, i menys quan els locals ja compten amb les llicències i permisos pertinents.
La Fecasarm també ha recordat que encara està pendent que el Jutjat Contenciós Administratiu 2 de Girona resolgui la petició d’aclariment presentada el passat divendres, on es pregunta quant de temps han de romandre tancats els locals per considerar executada la sentència i quines mesures han de complir perquè es procedeixi a la seva reobertura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.