Opina-S i la fundació El Sueño de la Campana organitzen un col·loqui sobre cooperació

Opina-S i la fundació El Sueño de la Campana organitzen un col·loqui sobre cooperació

Segons Informa Tribuna Ganxona El debat col·loqui  farà el proper divendres 31 de maig a les 21:00h al Centre Cívic  de Vilartagues.

El col·loqui comptarà amb la presència de Yamileth Vilchez Perez, subdirectora de la fundació i responsable de projectes i Karem Matamoros, responsable de l´Aula d´Ajuda de la Fundació. que explicaran de primera mà els projectes i objectius.

La Fundació “El Sueño de la Campana” és, segons els organitzadors, “un bon exemple de les actuacions que es poden fer en matèria de cooperació sostenible, molt allunyat del funcionament normal de les ONG convencionals que es regeixen només en l´enviament de diners al país de destí amb la dependència que això suposa“.

Com a novetat destacable en aquest acte, es farà un recapte d´aliments amb colaboració amb Caritas, en què tots els assistents hauran de portar, dins de les seves possibilitats, aliments de primera necessitat. En aquesta ocasió, Caritas demana a tothom que pugui que porti farina.

La fundació “El sueño de la Campana” és una entitat sense ànim de lucre, no governamental, laica i no confessional en tots els seus principis, que actua com una ONG però no de manera convencional. Els seus objectius són generar ocupació de manera autosostenible per nicaragüencs en una situació de gran dificultat i afavorir l´educació, la cultura i sobretot aconseguir un apropament sincer entre dues parts del món.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.