L’estelada va lluir malgrat la forta ventada

L’estelada va lluir malgrat la forta ventada

Segons Informa Radio Sant Feliu Guíxols per la Independència, la secció ganxona de l’Assemblea Nacional Catalana, va aconseguir els seu objectiu en la confecció de l’estelada (Encén la Flama) de 3.000 espelmes dissabte al vespre a la plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols malgrat el fort vent que va dificultar tant l’encesa com el manteniment del mosaic de les espelmes aportades i perfectament col·locades sobre el sauló  d’aquest espai emblemàtic de la ciutat.
L’organització es mostra més que satisfeta pel desenvolupament de l’acte simbòlic, per la participació i pel clima que es va crear al voltant de l’acte col·lectiu que interpreten com “la viva imatge del que estem vivint a Catalunya: el vent bufant i apagant espelmes va emular l’estat espanyol posant entrebancs al procés d’independència del nostre país, però com més bufava, més persones s’afegien a la tasca. A Espanya no volen veure que quantes més traves ens posin, quantes més espelmes vulguin apagar, més mans s’uniran al nostre objectiu, i al final, igual que amb l’encesa de l’estelada, entre tots ho aconseguirem”.
En la nota que han distribuït entre els mitjans de comunicació subratllen que es varen sentir emotivament recolzats amb el so de Percussió Ganxona i amb els aplaudiments dels assistents “que es van adonar que el nostre esforç era insuficient per aconseguir encendre l’estelada completa. Tot i que durés uns instants totalment encesa, les sensacions que vam viure quan, espontàniament, els assistents es van unir a nosaltres per ser un equip, un sol poble, unit i combatiu, són indescriptibles”.
A més de l’estelada de Sant Feliu, dissabte l’ANC del Baix Empordà va encendre, també, amb les dificultats del vent, les de Santa Cristina d’Aro, Palafrugell, Pals i La Bisbal.

En l’escrit mostren “el nostre més sincer agraïment a l’arquitecte Jordi Serra, a les botigues i establiments que han estat punt de venda de tiquets d’apadrinament, a Percussió Ganxona, i a tots i cadascun dels voluntaris i voluntàries”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.