Inspeccions d’obres els caps de setmana

Inspeccions d’obres els caps de setmana

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols està disposat a sancionar a aquelles persones que realitzin obres sense el permís municipal corresponent. Així ho va declarar l’alcalde, Joan Alfons Albó, argumentant que habitualment es realitzen reformes, ampliacions i fins i tot obres noves aprofitant que els caps de setmana els inspectors de l’àrea d’urbanisme fan festa.
L’alcalde comentava que, “o bé paguem tots o no paga ningú. El que no pot ser és que uns paguin i altres se saltin les normes a la torera i, per tan, als responsables de les obres que es detectin que no disposen de llicència, se’ls cobrarà el cost de la inspecció, que representarà la sanció. Si l’obra és legalitzable anirà endavant i si estan fora de normativa s’haurà de refer o bé enderrocar”.
Segons Albó aquest tipus d’obres les solen fer una certa tipologia de gent i ara se sistematitzaran les inspeccions per trencar la dinàmica i aturar els comportaments dels qui actuen fora del control dels tècnics d’urbanisme.
En referència a altres qüestions urbanístiques de Sant Feliu, l’alcalde també anunciava que, des de l’Ajuntament, s’estan plantejant fer canvis puntuals el  POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) atès que la crisi també ha revertit la demanda de canvis en el sòl per a la construcció d’habitatges en favor de les zones comercials, la qual cosa suposarà que es puguin desencallar algunes construccions que resten a mig fer en alguns punts estratègics del municipi com la zona dels Quatre Arbres, Mas Trempat o zona de la rambla Joan Bordàs entre altres.
També comentava que ben aviat es desencallarà l’obertura definitiva de la continuació del carrer Santa Magdalena que desembocarà al carrer de les Eres (a la foto)  on, pel nombre d’habitatges dels dos blocs que s’hi ha construït, havien de sortir un nombre concret d’aparcaments i on la solució pot ser que algun habitatge deixi de ser-ho i passi a tenir un ús comercial, la qual cosa pot suposar que, definitivament, es pugui obrir el mes de juny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.