Organitzen una botifarrada per celebrar l´obertura de Can Rius

Organitzen una botifarrada per celebrar l´obertura de Can Rius

Segons Informa Diari De Girona La Plataforma Recuperem Can Rius, de Sant Feliu de Guíxols, organitza aquest diumenge al migidia una botifarrada popular per celebrar l’enderroc del mur que impedia el pas pel litoral ganxó en el tram de la finca del Club de Mar. L’organització de l’acte compte amb el suport del grup d’ICV-EUiA i d’Esquerra Republicana de Catalunya. Precisament, el partit ecosocialista és el que més pressió va fer perquè la Generalitat procedís a reobrir aquest espai.
D’acord amb un informe jurídic que va encarregar ICV, el Club de Mar ha tingut platja privada, almenys, des del 1982, si bé hi ha qui col·loca aquesta condició des de principis dels anys 70. L’any passat, però, la Generalitat de Catalunya va determinar que el tancament del pas per aquest part del litoral incomplia les condicions de la concessió del Club de Mar, i n’ordenava la reobertura i, per tant, l’enderroc del mur. Després de diversos recursos de la societat que gestiona l’espai, Turispania, l’Ajuntament i la Generalitat van reobrir el pas per aquest espai a finals del passat mes d’abril.
Ara, l’Ajuntament ha d’adequar tot el pas i unes escales per garantir la seguretat de les persones que hi vulguin passejar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.