Edu Marxa convoca una manifestació per l’educació pública a Sant Feliu de Guíxols el 9 de maig

Edu Marxa convoca una manifestació per l’educació pública a Sant Feliu de Guíxols el 9 de maig

Segons Informa Tribuna Ganxona La manifestació s’emmarcarà en la jornada de vaga general de l’educació convocada per diferents sindicats i col·lectius a tot l’estat.

La concentració serà a les 12’30 a la Placeta Sant Joan i després d’un recorregut pel centre de la ciutat es llegirà un manifest davant l’ajuntament sobre la una del migdia en defensa de l’educació pública, de qualitat i en català i en contra de la LOMCE, més coneguda com a Llei Wert, i les retallades de les administracions.

D’altra banda, aquest diumenge 28 d’abril, la plataforma Edu Marxa va participar en la manifestació “Aturem els pressupostos antisocials. Juntes podem!” a Barcelona. La manifestació estava formada per diferents columnes (sanitat, educació, serveis públics…) que protestaven contra les polítiques d’austeritat i les conseqüents retallades del Govern de la Generalitat de Catalunya.

La manifestació també representava el punt culminant de la “Setmana groga” convocada pel MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) que incloïa el Sant Jordi reivindicatiu i les tancades als centres del 25 d’abril.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.