Intrusos es fan passar per operaris d’Aqualia

Intrusos es fan passar per operaris d’Aqualia

Segons Informa Radio Sant Feliu Aqualia, empresa que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Sant Feliu de Guíxols,ha distribuït una nota en la qual informa que “s’han detectat en els darrers dies trucades a veïns, en les que, al·legant presumptes problemes de qualitat de l’aigua, se sol·licita la concertació d’una visita als domicilis per tal de realitzar anàlisis d’aigua i suposadament oferir mecanismes de filtrat de l’aigua per a les seves aixetes.
Aquesta empresa, que telefona utilitzant el nom del Servei Municipal d’Aigües sol·licita la realització d’anàlisis d’aigua al interior dels domicilis particulars.
Aqualia vol aclarir que el Servei Municipal d’Aigües en cap cas realitza aquest tipus de campanyes comercials i que qualsevol ús del nom de l’empresa o el Servei per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal. A més, en el seu compromís de qualitat, aqualia analitza l’aigua de la xarxa de distribució periòdicament sense necessitat d’accedir a l’interior de les vivendes.
Aqualia vol transmetre la confiança en el control de la qualitat de l’aigua distribuïda a Sant Feliu de Guíxols, com es testimonia en les més de 3.000 determinacions analítiques realitzades al llarg de l’any, com estableix el Reial Decret 140/2003, pel qual s’estableixen els criteris sanitaris de la qualitat d’aigua de consum humà.
Per a qualsevol consulta, aqualia recorda als veïns de Sant Feliu que tenen a la seva disposició el telèfon d’Atenció al Client 900 81 40 81, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.