L´Asil Surís va acollir l´edició 60 de Guíxols Flors

L´Asil Surís va acollir l´edició 60 de Guíxols Flors

Segons Informa Tribuna Ganxona El cap de setmana del 4 i 5 de maig els jardins de l´Asil Surís van acollir la 60a edició del concurs-exposició
GuíxolsFlors, que enguany ha comptat amb una important participació. Com és tradicional, a la cloenda del concurs es van lliurar els premis, en total una quinzena, repartits en 15 categories.

Com a novetat destacada d´aquesta edició, s´ha complementat l´esdeveniment amb un seguit d´activitats, com una sortida matinal per conèixer les plantes de l´entorn del municipi, tallers de patchwork, scrap i de cupcakes, visites guiades amb concert, entre d´altres. Alhora, durant tot el cap de setmana, la comissió de flors va oferir el Còctel Xuclamel, els beneficis del qual aniran destinats al Centre Ocupacional Tramuntana.
Des de l´organització es vol agrair especialment la col·laboració de la Residència Surís, la Comissió de Flors, el jurat, els participants alconcurs, l´Escola de Música, els Amics del Museu, Tramuntana, Moix i, en general, a totes les entitats i empreses que han contribuït en l´edició d´enguany.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.