Ple a Platja d´Aro pel Primer de Maig

Ple a Platja d´Aro pel Primer de Maig

Segons Informa Diari De Girona Platja d’Aro es va omplir ahir de turistes, gairebé tots del país i alguns estrangers aprofitant la jornada festiva del Primer de Maig per celebrar, en el marc del Maig Cultural, quatre activitats lúdiques a l’aire lliure per a tots els públics. La Plaça de l’Ajuntament va acollir la 3a Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava i Taps Corona. A l’Avinguda del Cavall Bernat es va fer la 19a Trobada de Puntaires de les Comarques de Girona, que, malgrat la calor van aguantar gairebé fins el final i a l’Avinguda de S’Agaró es va celebrar el 7è Mercat de Primavera de productes Artesanals i d’Alimentació, que va durar fins ben entrada la nit. A mitja tarda també es va poder gaudir a la Plaça de l’Ajuntament d’una cantada d’havaneres i cançons de taverna amb el grup Els Pescadors de l’Escala.
En el mercat de productes artesanals i alimentació, on hi havia més de dues-centes parades, s’hi podien trobar articles de tota mena, com corones de flors, xocolates, estris i joguines de fusta, salses, plantes medicinals, embotits, pa elaborat com es feia abans, coques artesanes, mel, cera, vi, formatges, minerals, olives, flors seques, xurros, anxoves, espelmes, sobrassada, melmelades, verdures, creps, així com també artesania amb roba, cervesa artesana, fruits secs, elements de ferro forjat artísticament, herbes medicinals, sabons, té i infusions, encens natural, ceràmica, conserves i tot allò que tingues a veure amb la tradició artesana ja fos del país i també de fora.
Paral·lelament es va celebrar una trobada en la que hi van participar més de 400 puntaires de 45 associacions, procedents de 36 poblacions de les comarques gironines, però també algunes de Barcelona, Lleida o el sud de França.
Durant la jornada d’ahir també es va poder gaudir de la segona edició de Platja d’Art, una iniciativa que apropa les manifestacions pictòriques al públic general a partir de l’exposició en 33 d’establiments -comerços, hotels, i restaurants- de 15 artistes de la mà de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.