Castell-Platja d’Aro sol·licita 984.000 euros del PUOSC

Castell-Platja d’Aro sol·licita 984.000 euros del PUOSC

Segons Informa El Punt Avui La llista de demandes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb vista a la nova convocatòria del pla únic d’obres i serveis (PUOSC) inclou tres grans projectes d’obra i quatre partides anuals (2013-2016) de 65.000 euros per a tasques rutinàries de manteniment i conservació. En total, el municipi espera rebre gairebé 984.000 euros.

La partida més destacada són els 544.118 euros de les obres previstes per arranjar les voreres i els espais públics del complex Eurocenter, amb un 70% de fons del PUOSC. El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Pep Solé, explica que ja era una de les inversions previstes en el pressupost local d’aquest 2013, però que si arriben els diners de la Generalitat i la Diputació podran estalviar recursos del municipi. La intenció és començar les obres abans de final d’any.

Naus a Castell d’Aro

Amb vista a l’any vinent, la inversió prioritària servirà per aixecar quatre naus al complex central de la brigada municipal a Castell d’Aro, amb un pressupost de 235.000 euros. En el recinte s’emmagatzemen materials i fins ara una part dels quals restaven a l’aire lliure.

Solé diu que, més enllà d’algun intent de robatori, en els darrers temps no hi han trobat a faltar cap element, tot i que fa anys, per exemple, els havien arribat a sostreure algunes de les dutxes que a l’estiu instal·len a les platges. De tota manera, les naus endreçaran l’àrea i permetran als operaris de les brigades d’obres i jardineria alliberar locals més petits en altres zones del poble.

Dins dels usos públics, el tinent d’alcalde també preveu que part dels espais puguin ser cedits de manera temporal a les colles del poble que participen en el carnaval, per preparar-hi les carrosses de la desfilada.

També el 2014, el govern de Platja d’Aro ha consignat una altra partida de prop de 250.000 euros que es destinarà al reasfaltat de diversos carrers del municipi, amb un 70% de finançament del fons conjunt de la Generalitat i la Diputació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.