Jesús Fernández: “He estat una dècada representant al grup municipal d’ICV-EUiA i crec que és suficient”

Jesús Fernández: “He estat una dècada representant al grup municipal d’ICV-EUiA i crec que és suficient”

Segons Informa Radio Sant Feliu El fins ara regidor d’ICV- EUiA a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Jesús Fernàndez, va fer oficial la seva renúncia al càrrec en el darrer Ple Municipal per deixar pas, a partir del Ple d’aquest mes de Març, al seu company Joan Prat.
El regidor, que ha estat a l’oposició i també al govern va afirmar, en el passat Ple Municipal, que en la seva tasca ha tingut encerts i equivocacions i, en ambdós casos, sempre havia actuat pensant amb el millor per al conjunt dels ciutadans i essent conseqüent amb les seves idees i amb el compromís assolit.

Fernàndez, en declaracions a la nostra emissora, explica quin ha sigut el  motiu de la successió afirmant que “és un relleu ben natural, són 10 anys com a regidor a l’Ajuntament i crec personalment que els mandats han de ser limitats i que aquest moment és tan bo com podia ser qualsevol altre. He estat una dècada representant al grup municipal d’ICV-EUiA i crec que és suficient”.
Segons Fernàndez, al darrera de la seva persona hi ha un grup de persones tant o més vàlides que ell mateix. L’exregidor fa també una crida a la gent de Sant Feliu de Guíxols, tant als que van confiar en el partit com als que no, explicant que la feina d’ICV-EUiA segueix tirant endavant a l’Ajuntament, que no queda orfe de representació municipal i anima l’autoestima local en aquests moments de crisi.
Fernàndez, referint-se a Joan Prat, diu que “està igual o més preparat per fer-se càrrec del partit, que està molt al cas del dia a dia de Sant Feliu i és un relleu totalment natural”. Fernández explica que en tot cas serà el grup municipal o la seva coalició qui decidirà si serà el  seu cap de llista en les eleccions de 2015. També afirma que és probable que en les properes eleccions hi hagin canvis a nivell electoral i Municipal.

El nou regidor d’ ICV-EUiA, Joan Prat, explica a Ràdio Sant Feliu que “sóc de Sant Feliu de Guíxols de tota la vida, he estat vinculat al club de bàsquet fins fa poc i sóc  carter a l’oficina de la ciutat. Porto uns 10 anys dedicats al món de la política”
Prat també fa referencia al llegat que li ha deixat Jesús Fernández en el càrrec de regidor dient que “seguir el dia a dia a l’Ajuntament, cadascú té la seva manera de fer les coses, i no serà res més que una trajectòria continuista de la gran feina que ha fet Jesús Fernández”.

El proper Ple Municipal està previst per aquest Dimecres a les 21:00h. Recordeu que el podreu escoltar en directe a través del 107.0 de la fm i a través de la nostra web www.rsf.fm, on a partir del Dijous al migdia estarà disponible per escoltar en diferit i descarregar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.