Detenen un home que intimidava noies fora d´un institut de Sant Feliu

Segons Informa Diari De Girona La policia local de Sant Feliu de Guíxols ha detingut un home que portava intimidant les darreres setmanes noies d’un institut de la ciutat quan sortien de classe. En concret, les havia amenaçat i fins i tot a alguna robat, un fet que havia provocat alarma a la ciutat i entre les joves. La policia de Sant Feliu ja tenia l’home al punt de mira després dels fets i ahir cap a les onze del matí, uns agents que anaven de paisà el van detenir quan es trobava en una plaça que hi ha a tocar de la seu dels serveis socials de l’ajuntament.

L’home és de nacionalitat marroquina, resident a Sant Feliu de Guíxols i està relacionat amb diversos robatoris amb violència i intimidació. Un cop arrestat, els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de l’home, que serà posat a disposició judicial.

Els mateixos agents de la policia local, dues hores més tard van protagonitzar una altra detenció. Aquesta en un lloc que ha patit en els últims temps, molts robatoris: la deixalleria municipal. En concret, els agents de paisà cap a tres quarts d’una passaven per la zona i tot d’una van veure objectes sostrets de l’equipament municipal. Al mateix temps, els agents van localitzar un home i el van cridar a l’alta però aquest va fugir i amagat per darrere un descampat desde la part de darrera de la deixalleria municipal. Allà el van detenir després que l’home saltés el mur de la deixalleria, indret pel qual se sospita que hauria accedit per tal de sostreure els objectes que hi havia a la deixalleria. El detingut és també una persona de nacionalitat marroquina, resident a Sant Feliu de Guíxols i se’l relaciona amb un robatori amb força a la deixalleria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.